Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
GIGABYTE lansează 6 sisteme de servere noi cu un singur socket AMD EPYC ™ 7002

Septembrie 20, 2019

GIGABYTE, AMD, EPYC

GIGABYTE lansează 6 sisteme de servere noi cu un singur socket AMD EPYC ™ 7002

Toate sistemele gamei de servere AMD EPYC ™ cu configurații unice includ servere de montare în rack, servere GPU și servere multi-noduri

GIGABYTE anunță adăugarea altor șase sisteme la gama de servere AMD EPYC ™. Toate modelele noi create special pentru procesorul AMD EPYC ™ 7002 din a doua generație oferă configurații și caracteristici unice pentru a oferi clienților soluții care să susțină operațiuni complexe și diverse specifice centrelor de date.

După cum a subliniat dr. Lisa Su, GIGABYTE a fost un partener strategic al AMD și furnizor principal de sisteme al platformelor din seria 7 EPYC ™ 7000 de la lansarea procesorului „Napoli” din prima generație în 2017, iar acest statut a fost recent reafirmat prin faptul că noile sisteme GIGABYTE cu socket singular sau dublu folosind procesorul AMD EPYC ™ 7742 au doborât 11 recorduri mondiale în testele HPC de la SPEC, comparativ cu soluții bazate pe procesoare aparținând altor braduri dar și cu soluții ce utilizează același procesor EPYC ™ 7742 – ceea ce demonstrează că designul și ingineria sistemului GIGABYTE sunt perfect optimizate pentru a oferi performanțe maxime posibile cu procesoarele AMD EPYC ™ din a doua generație.

Aceste șase sisteme noi fac parte din cele 28 de sisteme EPYC ™ 7002 (inclusiv servere de montare în rack, servere GPU și servere multi-noduri înaltă densitate) planificate să fie disponibile înainte de sfârșitul anului 2019 - și întăresc poziția GIGABYTE de furnizor cu cele mai complete și diverse game de sisteme „Roma” AMD EPYC ™ 7002 de pe piață.

Aceste noi sisteme sunt de asemenea construite pe soluția AMD „server cu socket unic fără compromis” - un singur procesor seria EPYC ™ 7002  ce poate oferi performanțe excelente cu două socket-uri, fără limitări arbitrare ale I / O sau lățimii de bandă a memoriei întâlnite în mod tradițional într-un singur socket, și permite clienților să beneficieze de cheltuieli de capital mai mici și consum redus de energie. Sistemele cu un singur socket ajută clienții să-și reducă costurile de licențiere „pe fiecare socket” - este nevoie de o singură licență VMware cu până la 64 de nuclee. Sunt ideale pentru a fi utilizate cu SKU-urile EPYC ™ versiunea „P” a AMD, concepute în special pentru sistemele cu un singur socket, și oferă un raport excelent performanțe/preț, precum 7702P.

Aceste șase noi sisteme cu un singur socket aduc pe piață tehnologia procesoarelor AMD EPYC ™ Seria 7002, într-o gamă unică de configurații, concepute pentru a satisface nevoile clienților din domeniul tehnologiei de calcul, cloud sau computer.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la vad@asbis.ro