De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
GIGABYTE a lansat seria R de servere rack pentru procesoarele AMD EPYC Rome

August 19, 2019

GIGABYTE, AMD, EPYC

GIGABYTE a lansat seria R de servere rack pentru procesoarele AMD EPYC Rome

Seria R este o familie de servere cu scop general și resurse echilibrate. Seria oferă atât servere 1U cât și 2U, cu varietate de combinații de suporturi de stocare. În această recenzie vom prezenta serverul GIGABYTE R272-Z32 care are 24 de U.2 NVMe

Din punct de vedere hardware, serverul este echipat cu placa de bază EPYC Rome MZ32-AR0 de la GIGABYTE. Placa de bază suportă un singur procesor AMD EPYC 7002 SoC, precum și 16 sloturi DIMM pentru memoria DDR4. Serverul are 24 de sloturi pentru stocare NVMe, precum și două sloturi în spate pentru SSD-uri SATA sau HDD-uri. Pentru extindere, placa de bază vine cu șapte sloturi de expansiune PCIe și un conector Mezzanine, oferind clienților spațiu pentru a crește sau a adăuga accesoriile de care au nevoie. În serverul configurat, NVMe consumă cea mai mare parte a sloturilor PCIe disponibile, precum și slotul Mezzanine pentru benzile PCIe către planul frontal. În final, clienții rămân cu trei sloturi PCIe pentru o extindere adevărată.

 

Ca toate serverele GIGABYTE, R272-Z32 utilizează GIGABYTE Server Management (GSM) pentru software-ul său de gestionare de la distanță. Serverul GIGABYTE AMD EPYC Rome poate folosi, de asemenea, platforma AMI MegaRAC SP-X pentru gestionarea serverului BMC. GUI bazat pe browser-ul intuitiv și bogat în caracteristici vine cu mai multe caracteristici notabile, inclusiv suportul RESTful API, iKVM bazat pe HTML5, informații detaliate FRU, înregistrare video automată înainte de eveniment și monitorizare controler SAS / RAID. 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la vad@asbis.ro

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania