Ianuarie 19, 2021
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
CANYON: Camera Web cea mai simpatica!

August 12, 2009

CANYON: Camera Web cea mai simpatica!

GORINCHEM, Olanda - Gadgetul cel mai dragut si amuzant din portofoliul CANYON este cu siguranta CNR-WCAM113.

CUMPARATI

Camera Web USB are brate, picioare si gat flexibile si imbracaminte care poate fi schimbata, deci este un gadget amuzant pentru acasa sau pentru birou. Este prevazuta cu software de urmarire a figurii cu efecte speciale de fundal, pentru un plus de amuzament la videoconferinte.

De asemenea, CNR-WCAM113 are microfon incorporat, buton pentru instantanee, senzor CMOS si patru obiective, pentru imagini statice si video de calitate ridicata. Picioarele solide asigura stabilitatea camerei Web pe birou, sau puteti plia pur si simplu bratele, pentru a prinde monitorul LCD. CNR-WCAM113 are caracteristica Plug-and-Play, care permite instalarea cu usurinta si este compatibila cu cu cele mai cunoscute programe de mesagerie instantanee, precum si cu toate versiunile de Windows existente, inclusiv Vista.

In timpul campionatului de fotbal CNR-WCAM113 poate fi achizitionata cu echipament in culorile nationale si cu autocolante pentru crearea numarului preferat.

Camera Web este disponibila si in pachetul pentru chat, care este solutia unica si simpla de la Canyon pentru comunicarea prin internet; aveti tot ce trebuie intr-un singur pachet! Primiti camera Web in forma de papusa CNR-WCAM113, precum si casti stereo usoare, cu garnitura moale, suport reglabil pentru ajustare confortabila si microfon flexibil care asigura un sunet clar. Acest pachet pentru chat este compatibil cu majoritatea programelor de mesagerie instantanee, cum ar fi MSN sau Skype, precum si cu toate versiunile Windows disponibile, inclusiv Vista.

Nu va place acest model de camera Web? Avem si altele!

Faceti clic aici pentru a vedea gama noastra de pachete pentru chat VoIP unice!

Despre CANYON
 CANYON este o marca pentru moduri de viata exuberante, tineresti si dinamice care se straduieste sa va faca viata mai confortabila, oferind o gama larga de produse electronice legate de domeniul IT si periferice pentru computere practice, usor de utilizat si la preturi accesibile tuturor. Gama noastra de produse este proiectata in ideea de a oferi modele frumoase si elegante la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate. Fondata in 2003, CANYON este una din marcile cu cele mai mari cresteri in domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru informatii suplimentare, contactati press@canyoncorporate.com