De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
ASBIS Romania se extinde in zonele Moldova si Banat

Octombrie 17, 2006

ASBIS Romania se extinde in zonele Moldova si Banat

ASBIS Enterprises isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea a doi reprezentanti zonali in regiunea Moldova si Banat. Irinel Pivniceru (Area Sales Manager zona Moldova) si Dinu Gherman (Area Sales Manager zona Banat) vor veni in intampinarea nevoilor partenerilor si vor oferi un sprijin mai bun si mai rapid tuturor categoriilor de parteneri din zonele amintite. Livrarea comenzilor in tara se va face in continuare de la depozitul central din Bucuresti, Str Lanariei nr 35.

Irinel PIVNICERU
Area Sales Manager Moldova
irinel.pivniceru@asbis.ro

Dinu GHERMAN
Area Sales Manager Banat
dinu.gherman@asbis.ro

ASBIS Enterprises, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru calculatoare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea a doi reprezentanti zonali in regiunea Moldova si Banat.

Prin prezenta lor activa in zonele sus amintite, noii reprezentanti zonali ai ASBIS in Romania, Irinel Pivniceru (Area Sales Manager  zona Moldova) si Dinu Gherman (Area Sales Manager zona Banat) vor veni in intampinarea nevoilor partenerilor si vor oferi un sprijin mai bun si mai rapid tuturor categoriilor de parteneri din zonele amintite. Livrarea comenzilor in tara  se va face in continuare de la depozitul central din Bucuresti, Str Lanariei nr 35.

 Aceasta extindere zonala, care in viitorul apropiat va cuprinde si regiunea Transilvania, face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a afacerilor din Romania a grupului ASBIS Enterprises, la aceasta adaugandu-se si  largirea spatiului de depozitare din centrul Bucurestiului cu 350 mp si marirea echipei la peste 40 de angajati.  

Despre ASBIS

ASBIS Romania si ISA Hardware International, jucatori importanti pe piata de distributie IT din Romania, fac parte din grupul de companii ASBIS Enterpises. Compania cu capital privat, cu sediul in Cipru şi cu 38 de reprezentante in 26 de tari, joaca un rol semnificativ in lantul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse in portofoliul sau,  si o cifra de afaceri de 970 milioane de dolari în 2005. Cele doua filiale din Romania tintesc pentru acest an dublarea cifrei de afaceri la nivel local.

ASBIS ofera produse provenite de la un grup select de lideri mondiali precum Intel, Seagate, Microsoft.  In 2006, ASBIS Romania a incheiat un contract de parteneriat cu Samsung, prin care a devenit partener oficial Samsung in Romania. In urma acestui acord, ASBIS Romania distribuie pe piata interna intreaga gama de produse Samsung (LCD-uri, imprimante, camere digitale, periferice si multimedia).

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania