De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Iunie 01, 2021
Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop ...
Mai 06, 2021
Pentru jucători, creatori și utilizatori de PC ce doresc super performanțe; ...
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Portofoliul Dell EMC este disponibil prin ASBIS Romania

Octombrie 28, 2016

Dell EMC, Dell, Server

Portofoliul Dell EMC este disponibil prin ASBIS Romania

ASBIS oferă portofoliul de produse Dell EMC cu ajutorul cărora firmele, de orice dimensiuni, își pot maximiza eficiența operațională și optimiza flexibilitatea

CUMPĂRĂ ONLINE

Portofoliul Dell EMC Enterprise


Având ca scop asigurarea unei performanțe superioare, a unei automatizări îmbunătățite și a unui management simplificat, elementele din portofoliul Enterprise asigură, în final, o utilizare fără griji a infrastructurii IT oferind, totodată,

 • eficiență
 • agilitate
 • fiabilitate

toate la un nivel superior.

Dell EMC asigură o infrastructură IT flexibilă prin intermediul opțiunilor de servere blade, rack și tower, opțiunilor de storage, de la unități de back-up simple, pe bandă, până la variante complexe, consolidate, și soluțiilor de networking. Produsele Enterprise sunt bazate pe platforme scalabile, flexibile și eficiente, cu management intuitiv, care asigură îndeplinirea sarcinilor de computing, aflate într-o continuă schimbare, și contribuie la succesul afacerilor.
 

SERVERE: Soluții de network puternice, accesibile, scalabile și fiabile. 

Serverele PowerEdge din generația a 13-a constituie cea mai avansată linie de platforme rack, tower și convergente, oferind soluții pentru o gamă extrem de largă de aplicații web, enterprise și hyper-scale.

Dell EMC PowerEdge – un portofoliu cuprinzător de sisteme enterprise ce include:

 • soluții SAN, NAS și DAS inteligente, auto-optimizate.
 • o suită cuprinzătoare de produse de networking pentru LAN, data centers și rețele wireless
 • software enterprise pentru data centers, cloud management, data protection, information management, mobile workforce management și securitate
 • servicii profesionale care simplifică evaluarea, proiectarea, implementarea, managementul și întreținerea..

Servere rack. Firmele care au servere multiple sau un spațiu de stocare limitat au la dispoziție un portofoliu complet de servere rack 1-, 2- și 4-socket, proiectate pentru a reduce complexitatea implementării și operării unui data center. Serverele rack PowerEdge oferă o excelentă performanță și funcționalitate, o fiabilitate de excepție, asigurând utilizatorului o valoare superioară. 

Servere tower. Organizațiile care au nevoie de valoare, flexibilitate și de o gamă de alternative pentru diverse nivele de performanță au la dispoziție un portofoliu de servere tower 1- și 2-socket ce oferă putere de calcul, posibilități de extindere și fiabilitate

Infrastructură convergentă - pentru high-density computing, pentru cerințe de business specifice, controlul costurilor și management simplificat, cu module flexibile de procesare, storage și networking:

PowerEdge Seria FX: Platformă IT customizată pentru data centers enterprise.
Un design revoluționar ce integrează servere, storage DAS, networking și management într-un șasiu 2U ce asigură o infrastructură optimizață în funcție de nivelul de încărcare.

PowerEdge Seria M: Structură IT modulară densă cu management central.
Proiectată pentru data centers care necesită o densitate maximă, eficiență sporită și management avansat, PowerEdge Seria M integrează servere, storage, networking și management într-un singur șasiu care asigură o utilizare simplă, eficiență și versatilitate de nivel superior.
 

PowerEdge Seria C: Soluții flexibile, scalabile cloud și HPC
Un portofoliu de sisteme shared, capabile de a găzdui noduri de servere multiple, PowerEdge Seria C este optimizată pentru sarcini de lucru distribuite, medii ultra-dense scalabile și aplicații în cloud.

PowerEdge VRTX: O platformă de soluții integrate pentru sucursale și puncte de lucru aflate la distanță.
O platformă IT convergentă construită de la început pentru mediile de birou, PowerEdge VRTX integrează servere, storage, networking și management într-un singur șasiu ce asigură o mare simplitate în utilizare, eficiență și versatilitate.


       

Soluțiile de networking Dell EMC

ASBIS oferă soluții de networking Dell EMC future-ready care permit firmelor:

 • să îmbunătățească performanța rețelelor,
 • să reducă costurile de networking și
 • să rămână flexibile în adoptarea inovațiilor.

Soluțiile deschise de networking permit implementarea unei infrastructuri “application-agnostic” și simplificarea managementului datelor prin intermediul unor instrumente de automatizare și a unor platforme bazate  pe open standards. Organizațiile au la dispoziție instrumentele și expertiza open-source de la Dell EMC pentru a reduce costurile legate de personalul de specialitate, timpul și efortul necesare proiectării, implementării și managementul rețelelor.

Aflați despre modalitatea în care strategia Dell EMC pentru soluțiile de open networking, oferite de către ASBIS, poate transforma în mod dramatic firma dvs.

Gama de produse de networking Dell EMC include: 

Fixed Port Ethernet Switches - switch-uri cu un set complet de caracteristici, high-density, destinate pentru a răspunde necesităților rețelelor virtualizate din prezent, pentru firme mari și mici:

 • Switch-uri Ethernet de bază pentru rețele mici sau filiale cu personal IT redus.
 • PoE sau Power-Over-Ethernet Switches pentru rețele IT, incluzând switch-urile din seria N și seria X.

  Seria N include o diversitate de switch-uri eficiente din punct de vedere consum energetic și cost, de 1 GbE și de 10 GbE, care asigură funcționalitate extinsă, scalabilitate și consistență între platforme, pentru o integrare ușoară în birou, în camera serverelor, data center-ul de mici dimensiuni sau într-o rețea de mari dimensiuni.

  Seria X include switch-uri de 1 GbE și de 10 GbE smart managed ce dispun de caracteristici de clasă enterprise și de un software intuitiv, bazat pe GUI, ce permite un management ușor al rețelei.
 • Switch-uri Ethernet high-performance pentru top-of-rack și data center, ce includ produsele din seriile S și Z:

  Seria S include switch-uri de 10GbE flexibile, puternice, construite pentru a asigura flexibilitate și performanță înaltă, caracteristici necesare pentru aplicațiile complexe din prezent.

  Switch-urile din Seria Z oferă o performanță și o flexibilitate ieșite din comun cu soluții multi-rate, ce suportă 10/25/40/50/100GbE.

  

Chassis Switches -  switch-uri bazate pe arhitecturi de înaltă performanță și elastice, pe platforme versatile pentru data-center și rețele de campus enterprise de generație următoare (Seria C).

  

High-Performance Computing Switches pentru construirea de clustere, mici sau mari, utilizând tehnologii de 100Gbps+ low-latency și high-throughput.

  


Dell Networking E-Series virtualized switches -  switch-uri cu șasiu de mare capacitate pentru data center-uri virtualizate și rețele în cloud computing, construite pentru a conferi agilitate și eficiență în vederea reducerii TCO (total-cost-of-ownership).

  

Advanced Ethernet Switches pentru rețele de birou și data center-uri ce necesită performanță Gigabit, scalabilitate, funcționalitate completă și un management flexibil.

  

Fibre Channel SAN Switches pentru optimizare SAN (storage area network) și maximizarea fluxului de date cu switch-uri Fibre Channel SAN performante.

  


Server Network Adapters
pentru optimizarea puterii si a vitezei serverelor Dell PowerEdge din rețea, prin intermediul unei game complete de opțiuni de conectare.

  


Dell SonicWALL Network Security - soluții de securitate care permit organizațiilor de toate dimensiunile să își securizeze rețelele, sistemele, utilizatorii și datele la un nivel înalt de protecție fără a compromite performanțele rețelelor.
 

  

Wireless Networking – elemente care permit construirea unor ecosisteme eficiente, cu costuri reduse, cu un nivel înalt de securitate și management facil, pentru angajați, vizitatori și utilizatori de la distanță, în mediul indoor sau outdoor.

Soluțiile de storage Dell EMC

Soluțiile de storage Dell EMC sunt create pentru a răspunde în mod eficient necesitaților organizațiilor de orice dimensiune, de la data center-uri mari, globale, până la mici firme locale. 

Seria Compellent SC include SC9000, SC8000, SC4020, SCv2000 și noul SC7020, cu arhitectură unificată. Aceasta serie asigură versatilitate și valoare din punct de vedere economic pentru mediile IT de mari dimensiuni de tip data center. Software-ul din seria SC dispune de caracteristici moderne care permit virtualizarea completă a datelor și ajustarea la nivel granular al mediului de stocare pentru a putea face față solicitărilor agresive, cu cel mai mic număr de drivere necesare.

Cu Dell Storage Seria SC:

 • Aplicațiile rulează mai rapid, chiar când datele se învechesc și se extind.
 • Costurile sunt reduse în mod automat, la orice capacitate.
 • Controlul este simplificat și extins.

Principalele beneficii:

 • Economii legate de costurile cu software-ul de până la 87%, prin licențierea perpetuă.
 • Scalabilitate între datele de tip block și file, în mod facil și fără întreruperi.
 • Maximizarea potențialului mediilor VMware®, Linux și Microsoft® fără consum suplimentar de timp, bani sau spațiu pe disc.
 • Optimizarea performanței în mod continuu și reducerea costurilor până la 80% datorită unor caracteristici precum thin provisioning și automated tiered storage.
 • Menținerea în stare de funcționare a sistemelor critice, cu o construcție care asigură o disponibilitate de  99,999% pe parcursul a 26M+ ore de funcționare.
 • Bandă dublă cu prima matrice de storage din piață, ce asigură 16Gb Fiber Channel end-to-end.
 • Copilot Support, cea mai bună ofertă în industrie, cu o rată a satisfacției de 96.77%. 

Echipamentele din seria PS sunt perfecte pentru aplicațiile de business și mediile virtualizate unde capacitatea, performanța, economia de spațiu și eficiența costurilor sunt toate importante în același timp. Având un management comun și capabilități de replicare între platforme între seriile PS și SC, storage-ul Dell asigură flexibilitate în viitor și protecția investiției pe termen lung.

Principalele beneficii:

 • Reducerea costurilor cu o matrice care asigură cel mai bun total-cost-of-ownership din industrie.
 • Extinderea infrastructurii în paralel cu creșterea afacerii, datorită modelului peer-scale ce suportă generații multiple de hardware.
 • Asigură funcționarea în cadrul unui pachet de licențiere all-inclusive ce include protecția datelor, load balancing, o monitorizare SAN extinsă și software de analiză.
 • Echipamentul de stocare Nr. 1 pentru servere virtuale și pentru integrare la cel mai bun nivel din clasă, cu Microsoft®, VMware®, Linux și altele.

   

Seriile Dell Storage MD, NX și MD3: Echipamente de storage care oferă valoare și performantă. Soluții destinate unor instalari rapide, unui management facil și unei scalabilități eficiente. 

Optimizate pentru a răspunde necesităților firmelor mici, departamentelor și filialelor, echipamentele de stocare Dell din seriile MD, NX și MD3 reprezintă soluții accesibile, avansate și fiabile. Seriile MD3, MD și NX includ o gamă de opțiuni de storage, precum SAN și NAS entry-level și direct-attached storage (DAS) expansion enclosures.

Produsele din Seria MD3 beneficiază de caracteristici avansate, care răspund cerințelor de înaltă performanță și de protecție de date.

Seria NX Windows NAS oferă soluții pentru firmele care au ca standard software Microsoft® Windows Storage Server® (WSS). Ele oferă acestor clienți flexibilitate în achiziția de software pe măsură ce este nevoie de spațiu suplimentar de stocare.

Principalele beneficii:

 • Flexibilitate și upgrade facil, prin utilizarea unei structuri modulare și flexibile.
 • Management simplificat și complexitate redusă prin intermediul unui soft cuprinzător și a unor procese automatizate.
 • Implmentare sisteme NAS highly-scalable și de storage unificat, care suportă atât date structurate cât și fișiere nestructurate, la fel de ușor.
 • Maximizarea performanței și minimizarea prețului.

DELL EMC
Dell EMC, parte a Dell Technologies, permite organizațiilor să își modernizeze, automatizeze și să își transforme centrele de date utilizând cele mai bune tehnologii din industrie. Dell EMC oferă soluții pentru infrastructură convergentă, servere, storage și protecție de date. Aceste soluții constituie o bază de încredere pentru firme și transformă IT-ul, prin crearea de cloud hibrid, aplicațiilor native cloud și a soluțiilor de big data. Dell EMC deservește clienții în peste 180 de țări și este prezent în 98% din companiile din Fortune 500, cu cel mai cuprinzător și inovativ portofoliu din industrie.        

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania