Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
CANYON îşi continuă creşterea şi prezintă o gamă de cabluri audio, video şi pentru computere

Iulie 01, 2009

GORINCHEM, Olanda – CANYON anunţă o nouă gamă care vă va permite să optimizaţi calitatea şi performanţele computerelor şi ale echipamentelor multimedia. Prin prezentarea a peste 30 de tipuri de cabluri audio, video şi pentru computere, CANYON ia poziţie şi îşi consolidează poziţia puternică pe piaţă.

Această ofertă extinsă va asigura consumatorilor o calitate ridicată, scheme de culoare atractive şi o conductivitate excelentă. Nu numai că veţi obţine performanţele pe care le doreaţi,
dar veţi aprecia şi noul aspect al cablurilor, deoarece CANYON nu face niciodată compromisuri în materie de design.

Principalele caracteristici ale cablurilor CANYON:

Toate cablurile noastre sunt prevăzute cu conectori placaţi cu aur de 24 de karate, pentru a asigura o calitate durabilă şi a asigura o transmisie sigură, rapidă şi stabilă.

Conectorii turnaţi simetric asigură o prindere uşoară şi o conectare fermă.

Combinaţia de folie şi ţesătură din aluminiu a blindajului asigură semnalul şi minimizează interferenţele, pentru o reproducere fără erori.

Cablurile sunt confecţionate din cupru cu conductivitate ridicată, pentru o transmisie excelentă - 99,96% din oxigen eliminat!

Stratul exterior este confecţionat dintr-o cămaşă din PVC flexibil, pentru durabilitate sporită.

Cablurile sunt uşor de utilizat, datorită indicaţiilor cu ajutorul culorilor, pentru o instalare uşoară şi rapidă.

Obiective:

Cablurile de înaltă calitate sunt vitale pentru reproducerea precisă a sunetului, iar cablurile audio CANYON vor răspunde cu siguranţă nevoilor şi cerinţelor dvs. Nu trebuie decât să conectaţi cablul la televizor, player-ul DVD, subwoofer, camera video, player-ul muzical etc. pentru o calitate impresionantă a sunetului.

Gama de cabluri pentru computere CANYON oferă o transmisie impresionantă a semnalului, fără întreruperi, pentru transferul sigur şi rapid al datelor. Sunt perfecte pentru utilizarea la reţele de 10/100 Mbps, pentru conectarea hard-disk-urilor externe, a accesoriilor USB sau a altor accesorii şi pentru a prelungi distanţa de funcţionare între computer şi monitorul VGA.

Gama de cabluri video asigură o conductivitate excelentă şi o calitate a imaginilor de înaltă rezoluţie, imagini clare şi o redare video perfectă. Sunt ideale pentru televizoarele de înaltă rezoluţie (HDTV), playerele DVD, proiectoare, camere video şi echipamente video VCR/VHS.

Pentru orice aveţi nevoie veţi găsi cu siguranţă un cablu care răspunde cerinţelor dvs. şi care vă depăşeşte aşteptările!

Pentru informaţii suplimentare despre fiecare produs, vizitaţi site-ul nostru de internet la www.canyon-tech.com

Puteţi descărca ultimul catalog de produse CANYON aici!

Despre CANYON

CANYON este o marcă pentru moduri de viaţă exuberante, tinereşti şi dinamice care se străduieşte să vă facă viaţa mai confortabilă, oferind o gamă largă de produse electronice legate de domeniul IT şi periferice pentru computere practice, uşor de utilizat şi la preţuri accesibile tuturor. Gama noastră de produse este proiectată cu efortul de a oferi modele frumoase şi elegante la preţuri competitive, fără a face rabat de la calitate. Fondată în 2003, CANYON este una din mărcile cu cele mai mari creşteri în domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Aflati mai multe despre aceste produse in ASBIS B2B e-shop

Accesati ASBIS B2B e-shop pentru a vizualiza preturile Dvs de achizitie sau pentr a plasa comenzi.