De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS isi extinde portofoliul de distributie cu solutiile software BlackBerry

Octombrie 20, 2016

BlackBerry, software

ASBIS isi extinde portofoliul de distributie cu solutiile software BlackBerry

ASBISc Enterprises PLC adauga in portofoliul său de distribuție solutiile software oferite de BlackBerry

Limassol, Cipru - 20 octombrie 2016ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), un expert în distribuția produselor și soluțiilor din tehnologia informației și a comunicațiilor pentru piețele emergente din EMEA, adauga in portofoliul său de distribuție în regiunile CEE si CIS solutiile software oferite de BlackBerry. Extinderea portofoliului permite corporatiei sa ofere solutii de productivitate partenerilor si clientilor lor in sectoarele puternic reglementate, predispuse la brese de securitate, ca de exemplu in sanatate, sector public, financiar, retail și transport.

’Solutiile BlackBerry reprezinta o valoare de nepretuit pentru portofoliul ASBIS.” a declarat dl Serhei Kostevitch, CEO al ASBIS Group. “Acestea ne vor consolida strategia de abordare a pieței în CEE și CIS și, ca unic distribuitor, ne vor crește valoarea și ne vor ajuta să ne diferențiem mai bine. In ansamblu, suntem acum mai bine poziționați în ceea ce privește modul de a răspunde nevoilor pieței pentru soluții mobile sigure și de a ne ajuta partenerii să își crească afacerile.”

‘’Regiunile CEE si CIS sunt pietele emergente in care ne dorim sa creștem și am găsit în ASBIS Group un partener deosebit care ne poate ajuta sa atingem acest obiectiv.”, a declarat dl Richard McLeod, VP Global Channels al BlackBerry. “Am reinventat si transformat programul nostru de parteneriat, al canalului de distribuție, în prima parte a acestui an, companiile precum ASBIS, sunt acum mai bine echipate pentru a beneficia de toate avantajele soluțiilor și software-ului de securitate end-to-end pe care le oferim. Suntem acum in masura sa sprijinim organizatiile din CEE si CIS cu solutii software pentru mobilitate, productivitate, comunicare, oferind acces facil la solutiile si serviciile BlackBerry’’

‘’ASBIS Romania pune la dispozitia partenerilor sai resurse locale dedicate BlackBerry, iar solutiile si serviciile pe care le oferim sunt potentate la un înalt nivel prin experienta echipei noastre. Impreuna cu partenerii, vom pune la dispozitia utilizatorilor platformele software BlackBerry, soluții ce le oferă acestora posibilitatea de a spori siguranta afacerilor, cresterea productivitatii (reducerea timpilor) angajatilor, le va permite un access securizat la informatiile din companie si online.

ASBIS dezvolta in continuare portofoliul de aplicatii inteligente, fiind in ritm cu transformarea digitala. Suntem increzatori ca vom castiga o importanta cota de piata din Romania prin furnizarea serviciilor BlackBerry, vendor pozitionat de Gartner in quadrantul LEADER pentru solutiile Enterprise Mobility Management’’, a declarat dl John Cușa, Country Manager al ASBIS Romania.
 
Aflati mai multe despre solutiile BlackBerry de aici.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania