De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
BlackBerry anunță disponibilitatea CylancePROTECT pentru mobil

Noiembrie 06, 2019

BlackBerry

BlackBerry anunță disponibilitatea CylancePROTECT pentru mobil

Și integreaza Tehnologia Inovatoare Cylance Artificial Intelligence

BlackBerry Limited a anunțat disponibilitatea CylancePROTECT® pentru dispozitivele mobile gestionate de BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerry® UEM). Utilizând tehnologia de securitate a inteligenței artificiale (AI) a Cylance, această soluție de apărare împotriva amenințărilor mobile (MTD) oferă o protecție avansată a punctelor mobile pentru prevenirea, detectarea și remedierea amenințărilor malware complexe.

Organizațiile folosesc dispozitive mobile pentru a concura pe o piață dinamică și în continuă evoluție. Pentru prima data, mai mult de jumătate dintre dispozitivele conectate la internet sunt mobile. În același timp, malware-ul mobil este mai răspândit ca niciodată, atacurile crescând cu 50% doar în ultimul an. Gartner confirmă acest trend și recomandă implementarea soluțiilor MTD.

CylancePROTECT crește protecția de bază oferită de BlackBerry UEM prin prevenirea atacurilor la nivel de dispozitiv și aplicație. Soluția identifică proactiv vulnerabilitățile de securitate și potențialele activități dăunătoare pe dispozitivele mobile prin monitorizarea actualizărilor de sistem, a parametrilor sistemului, a configurațiilor dispozitivului și a bibliotecilor de sistem.

Detectarea automată a amenințărilor CylancePROTECT funcționează continuu pentru a proteja toate punctele finale mobile de infecții malware, atacuri de phishing URL și verificarea integrității aplicației fără a afecta utilizatorii finali, profitând de cele mai bune arhitecturi. Spre deosebire de produsele tradiționale de securitate ale punctelor finale care se bazează pe semnături și analiza comportamentului pentru a detecta amenințările din mediu, CylancePROTECT folosește AI pentru a identifica și a bloca malware-urile cunoscute și necunoscute de la rularea pe punctele finale mobile și din aplicații.

„Astăzi, am integrat cu BlackBerry UEM protejarea avansată Cylance împotriva amenințărilor pentru a sprijini organizațiile în căutarea unui mediu de lucru de încredere”, a spus John Chen, președinte și CEO-ul BlackBerry. „Cu CylancePROTECT, clienții BlackBerry UEM pot acum să gestioneze și să asigure toate endpointurile mobile pe toate dispozitivele, rețelele și aplicațiile de la o singură consolă.”

Întrucât CylancePROTECT este încorporat în aplicațiile BlackBerry UEM și BlackBerry Dynamics, organizațiile pot fi sigure că întreaga flotă mobilă este protejată fără a fi nevoie să se bazeze pe angajați pentru a menține active aplicații terțe părți. CylancePROTECT oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului, acordă prioritate siguranței, productivității și partajării fără probleme a informațiilor critice fără niciun alt produs sau consolă separate pentru configurare.

Pentru mai multe informații despre Blackberry și CylanceProtect, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email Software@asbis.com

>>Sursă

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania