De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS Romania si Belkin anunta cooperarea lor

Septembrie 19, 2008

ASBIS Romania si Belkin anunta cooperarea lor

Belkin, lider global in solutii de connectivitate si ASBIS Romania, unul din principalii distribuitori de produse IT din Romania, anunta cooperarea lor pe piata romaneasca.

ASBIS Romania si Belkin anunta cooperarea lor

Bucuresti, August 2008 -  Belkin, lider global in solutii de connectivitate si ASBIS Romania, unul  din principalii distribuitori de produse IT din Romania, anunta cooperarea lor pe piata romaneasca. Cu acest nou parteneriat Belkin va creste disponibilitatea intregii sale game de produse prin canalele de distributie. Libor Tošovský,  Country Manager pentru  Romania explica: ”Suntem incantati de acest nou parteneriat care ne va da posibilitatea sa beneficiem de exepertiza si cunoasterea pieteii pe care o are ASBIS, in special in zona dealerilor IT si a magazinelor locale. Cautam sa largim portofoliul de produse mai mult decat pana cum in zona de retail si sa sa crestem nivelul afacerilor in aceasta regiune in mod semnificativ.”
 
Despre ASBIS Romania
 
ASBIS Romania este subsidiara locala a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul IT cu sediul in Cipru. Compania este specializata in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software. ASBIS are filiale in 25 de tari, peste 1000 de angajati, peste 24000 de clienti activi si a avut venituri de 1,4 miliarde USD in 2007. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile marci Canyon (MP3 playere, produse de retelistică si alte dispozitive periferice) si Prestigio (monitoare si TV LCD, playere portabile, memorii externe, accesorii USB de lux, etc). Pentru mai multe informatii vizitati www.asbis.rosi www.asbis.com.
 
Despre Belkin
 
Belkin – www.belkin.com – ofera o varietate mare de produse care dau posibilitatea consumatorilor sa integreze un numar nelimitat de articlole electronice in casa, in masina sau in calatorii. Fondata in California in 1983, Belkin este o companie privata, recunoscuta ca lider in solutii de conectivitate, accesorii pentru iPod, calculatoare si altele.   Noi oferim solutii extinse de retelistica si divertisment cu linia de cabluri PureAV, accesorii digitale wireless si alimentare, precum si multe alte categorii. Cresterea exceptionala a Belkin a dus la extinderea prezentei sale in intreaga lume. Pe langa cartierul general al companiei din Los Angeles, SUA, noi avem reprezentante in toata regiunea Asia Pacific. In Europa Belkin are un sediu central in Marea Britanie si reprezentante locale in Danemarca, Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia si Dubai (EAU), dedicate pietelor din regiune.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
 


Belkin BV
Libor Tošovský
Country Manager - Romania
libort@belkin.com
 
ASBIS Romania
Drăguşin Puiu
Director Marketing
dragusin.puiu@asbis.ro


 
Belkin BV
Harold Smolders
PR Manager – EMEA
 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania