Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
PC-uri mobile ACER in oferta ASBIS Romania

Iulie 30, 2009

PC-uri mobile ACER in oferta ASBIS Romania

Bucuresti  30 iulie 2009. Incepand cu luna iulie 2009 oferta de notebook-uri si netbook-uri de la ASBIS s-a extins cu produse de la Acer, al treilea producator mondial de PC-uri si al doilea producator de notebook-uri. Astfel clientii ASBIS au la dispozitie noi optiuni pentru PC-uri portabile de calitate la preturi atragatoare.

CUMPARATI

Conform datelor preliminare furnizate de firma analist Gartner, Acer se situeaza ca fiind a treia companie in piata totala de PC-uri si se bucura de o crestere de 34,3% YOY in Q2 2009. “Noi am performat foarte bine si am fost capabili sa lansam pe piata produse iesite din comun care sa raspunda la nevoile precise ale clientilor. Vom continua investitile pentru imbunatatirea ofertei de produse si pentru a spori satisfactia clientilor nostri”, a declarat  dl. Gianfranco Lanci, CEO si Presedinte al Acer Inc.

Unul dintre notebook-urile oferite prin ASBIS Romania este Aspire 5735, unul dintre cele mai interesante de pe piaţă. Datorita ecranului LCD TFT Acer CineCrystal de înaltă definiţie, formatului 15.6" 16:9, celor două difuzoare incorporate şi suportului audio de înaltă definiţie, utilizatorii se pot bucura de senzaţii cinematografice acasă sau în deplasare.

Acer Extensa 5630 prezintă caracteristici adecvate pentru viaţa cotidiană a profesionistului progresist. Prin tehnologia de ultimă oră pentru procesoare mobile, grafică şi comunicare wireless totală, Extensa 5630 oferă mobilitate şi eficienţă oricărui utilizator care caută combinaţia perfectă între performanţă şi preţ.

Despre Acer

De la fondarea sa în 1976, Acer a urmărit constant obiectivul de a elimina barierele dintre oameni şi tehnologie. Concentrându-se asupra comercializării pe tot globul a produselor sale IT de renume, Acer se situează pe locul al treilea între furnizorii de PC-uri la nivel mondial şi pe locul al doilea pentru notebookuri, înregistrând cea mai rapidă creştere dintre primele cinci companii. Modelul economic profitabil şi durabil al canalului în care se înscrie este esenţial pentru dezvoltarea continuă a companiei Acer, în timp ce fuzionările de succes ale Gateway şi Packard Bell completează amprenta globală a companiei, consolidându-i prezenţa în SUA şi întărindu-i poziţia puternică pe care o are în Europa. Acer Inc. are 5.000 de angajaţi în toată lumea. Veniturile din 2007 au atins 14,07 miliarde de dolari SUA.