Ianuarie 12, 2022
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Ianuarie 12, 2022
Noile procesoare Intel Core din a 12-a generație, axate pe IoT, oferă un număr ...
Decembrie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, un important distribuitor, dezvoltator și furnizor de ...
Decembrie 10, 2021
Minutul de tehnologie: Generația a 12-a va include 60 de procesoare și peste ...
Noiembrie 22, 2021
Două servere de ultimă generație cu acceleratoare încorporate ce oferă cea mai ...
Noiembrie 22, 2021
GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® ...
ASBIS câștigă premiul Channel Partner Award EMEA de la Infinidat, lider în soluții de stocare pentru întreprinderi

ASBIS, INFINIDAT

ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a anunțat astăzi că a primit premiul Channel Partner Award în calitate de Partener de Marketing pentru anul 2021 (EMEA) din partea Infinidat, furnizor de top de soluții de stocare pentru întreprinderi. Premiul recunoaște ASBIS ca fiind un partener de încredere care face eforturi suplimentare pentru a asigura succesul clienților săi.

“Suntem încântați să câștigăm premiul Channel Partner Award de la Infinidat. A fost o decizie strategică să dezvoltăm activitatea de distribuție cu valoare adăugată și să oferim soluții de servere și stocare clienților noștri. Cooperarea noastră a început acum patru ani, iar recunoașterea actuală a devenit dovada competențelor dobândite și a eforturilor depuse. Ne angajăm să ne concentrăm puternic asupra distribuției cu valoare adăugată și așteptăm cu nerăbdare mulți alți ani de colaborare de succes.” – a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director ASBISc Enterprises PLC.

“Premiile anuale ale partenerilor de canal de la Infinidat sunt acordate partenerilor ce oferă companiilor și furnizorilor de servicii o valoare comercială excepțională și soluții inovatoare, valorificând puterea portofoliului de stocare pentru companii al Infinidat.,” – a spus Eric Herzog, CMO Infinidat. “A fi câștigător al acestui premiu demonstrează modul în care ASBIS se evidențiază în acest domeniu. Competiția este acerbă între sute de furnizori de soluții, iar câștigătorii au depășit cu mult așteptările.”

>>Source