Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS România şi Royal Philips Electronics au încheiat un parteneriat

Iulie 14, 2008

ASBIS România şi Royal Philips Electronics au încheiat un parteneriat

Philips îşi extinde reţeaua de distribuţie de produse IT în România, încheind cu ASBIS România un acord de distribuţie în România a monitoarelor sale.

Bucureşti, 14 iulie 2008: Royal Philips Electronics, liderul mondial în domeniul healthcare, lifestyle şi tehnologie, îşi extinde reţeaua de distribuţie de produse IT în România, încheind cu ASBIS România un acord de distribuţie în România a monitoarelor sale.

Cristi Stroe - ASBIS RomaniaÎncepând cu luna iulie 2008, ASBIS România a devenit distribuitor autorizat Royal Philips Electronics pentru întreaga gamă de monitoare LCD, produsele fiind deja disponibile spre vânzare. Astfel portofoliul de produse ASBIS s-a îmbogăţit cu diverse tipuri de monitoare Philips, cu diagonale de la 19” la 24”, format normal sau panoramic (wide). Modelele încorporează tehnologii specifice Philips, care le conferă funcţionalităţi şi caracteristici deosebite.

“Produsele Philips sunt renumite pentru calitate, funcţionalităţi deosebite şi fiabilitate şi ne bucurăm că am reuşit încheierea unui parteneriat pentru distribuirea lor în România, care sperăm să fie extrem de avantajos pentru ambele părţi.” a declarat Cristi Stroe, Country Manager al ASBIS România. “Noi vom putea oferi clienţilor noştri mai multe opţiuni pentru monitoare de calitate, iar, pe de altă parte, partenerul nostru va beneficia de capabilităţile noastre de vânzare, de logistica noastră avansată, de posibilităţile de business online.”

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este lider mondial în domeniul healthcare, lifestyle şi tehnologie, oferind produse, servicii şi soluţii simple, în concordanţă cu promisiunea brandului: “sense and simplicity”. Având sediul în Olanda, Philips are aproximativ 121.700 de angajaţi în peste 60 de ţări. Cu vânzari de 27 de miliarde Euro în 2006, compania este lider pe pieţele de imagistică medicală şi monitorizare a pacientului, soluţii eficiente de iluminat, aparatură de îngrjire personală si electrocasnică, precum şi de produse electronice.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.philips.com

Despre ASBIS

ASBIS România este o subsidiară a ASBIS Group, distribuitor de top din domeniul IT cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS are filiale în 25 de ţări, peste 1000 de angajaţi, peste 24000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,4 miliarde USD în 2007. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (MP3 playere, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (monitoare şi TV LCD, playere portabile, memorii externe, accesorii USB de lux).
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.

Persoană de contact ASBIS:
Drăguşin Puiu
Director Marketing, dragusin.puiu@asbis.ro