Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
UpdateCloudFest, 17-19 martie 2020 în Rust, Germania - anulat din motive de siguranta publica

Februarie 20, 2020

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2020 este cel mai bun loc în care profesioniștii se pot întâlni, conecta și explora oportunități. Cu multe prezentări convingătoare, workshopuri și ocazii de networking distractive, acest festival este genul de experiență care vă poate transforma cu adevărat afacerea.

Update 2.03.2020

Din cauza problemelor de sănătate publică legate de focarul de coronavirus, CloudFest 2020 este anulat.
Va așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la CloudFest anul viitor: sâmbătă, 20 martie - joi, 25 martie 2021.

De ce CloudFest?

Credem că este important să ne intâlnim, să facem schimb de informații despre afaceri, tehnologii, să găsim oportunități de cooperare și să ne ajutăm reciproc.

Ne găsești la standul #A01!

Puteți, de asemenea, să indicați data și ora care vi se potrivesc pentru întâlnirea de la stand, precum și numărul de participanți de la compania dumneavostră și să o trimiteți la vad@asbis.com

Cum sa participati la CloudFest?

Ne dorim ca partenerii nostri sa aiba acces la o mare varietate de experti din industrie si sa afle despre cele mai noi tehnologii si oportunitati de afaceri.

Cu biletele noastre gratuite, nu exista nici un motiv sa ratati CloudFest 2020 – cel mai mare festival de cloud si internet din lume!
Alatura-te si profita de urmatoarele convingatoare:

• Intrare la Forumul Principal, sala de expozitii Cloud Fair si prezentari
  • Catering, inclusiv pauzele de pranz si coffee break
  • Acces la evenimente sociale de prim nivel precum Heat Up, faimoasa petrecere si evenimentul nostru de inchidereConneXion Party and our Closing Event
  • Documentatie CloudFest
  • Transfer gratuit de la Offenburg la Rust si retur