De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
GRUPUL ASBIS ANIVERSEAZĂ 30 DE ANI!

Noiembrie 09, 2020

ASBIS

GRUPUL ASBIS ANIVERSEAZĂ 30 DE ANI!

Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ani de prezență pe piață

ASBISc Entreprises PLC (WSE: ASB), companie specializată în distribuția de produse și soluții VAD (distribuție cu valoare adăugată) în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor provenind de la furnizori internaționali de nivel mondial, împlinește luna aceasta 30 de ani de activitate pe piață. În prezent, compania are birouri în întreaga regiune EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), în 27 de țări, un portofoliu de produse distribuite de la furnizori sau sub mărci proprii și o cifră de afaceri de app. 2 miliarde USD.

Grupul ASBIS a fost fondat în 1990, la Minsk, de către Sergei Kostevich, care conduce compania și în prezent. Cinci ani mai târziu, compania a fost înregistrată în Cipru, iar sediul său central a fost mutat la Limassol, unde funcționează și în prezent. În trei decenii de activitate, ASBIS a reușit să se dezvolte de la o companie de mici dimensiuni, cu numai 12 angajați, la un distribuitor IT global cu o echipă de peste 1.800 de angajați și un portofoliu de aproape 20.000 de clienți în 56 de țări.

În 2000, birourile ASBIS au devenit operaționale în 10 țări din Europa Centrală și de Est, iar al doilea centru de distribuție a fost deschis în Dubai. În 2002, compania a dezvoltat o platformă online de comerț electronic. Primul miliard de dolari cifră de afaceri l-a atins în 2006. Un an mai târziu, ASBIS a fost listată cu succes la bursa din Varșovia, Warsaw Stock Exchange (WSE), cu simbolul bursier ASB.

În 2015, potrivit raportului IT Europa, ASBIS s-a clasat în TOP-10 al distribuitorilor IT din lume, iar în ultimii ani, ASBIS și filialele sale au câștigat premiul „Distribuitorul anului” din partea producătorilor de top din lume, precum Seagate, Lenovo, HP, DELL EMC, Western Digital și alții.

Pe parcursul ultimilor cinci ani, ASBIS și-a optimizat în mod semnificativ portofoliul de produse, a introdus noi procese operaționale, și-a extins și consolidat prezența regională și a primit numeroase premii specifice domeniului. În ultima perioadă, compania a colaborat cu cei mai importanți clienți din sectorul centrelor de date și s-a axat, de asemenea, pe dezvoltarea brandurilor proprii. Dezvoltarea și implementarea produselor IT&C sub mărcile comerciale Prestigio și Canyon continuă, iar Perenio, cel mai recent brand propriu lansat, oferă servicii de securitate umană și management al clădirilor, folosind tehnologii bazate pe inteligența artificială și IoT.

 

„Am parcurs un drum lung și plin de evenimente, presărat cu experiențe valoroase, pe care le „investim” constant în evoluția holdingului. Continuăm să privim cu ambiție extinderea companiei și suntem în permanență interesați de noi modalități prin care să putem răspunde nevoilor consumatorilor și să rămânem fideli misiunii noastre - făcând accesibile și familiare unui număr mare de consumatori tehnologiile inovatoare. Ne apreciem foarte mult angajații, care ne-au ajutat în permanență să avansăm. Suntem foarte recunoscători clienților noștri, care ne inspiră și ne motivează prin anii îndelungați în care ne-au acordat încredere. Toate acestea ne ajută să privim spre viitor cu optimism, să găsim mai multe nișe, produse și piețe noi în care să demonstrăm cele mai bune standarde ale serviciului nostru dedicat clienților”, a declarat Sergei Kostevich, fondatorul și directorul executiv al Grupului ASBIS.

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania