De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 14, 2021
Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU ...
Aprilie 14, 2021
Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare, memorie de până la 12 TB *, ...
Aprilie 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
ASBIS începe distribuția Tintri în Europa de Est și Centrală, Statele Baltice, țările Transcaucaziene, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa de Nord

ASBIS începe distribuția Tintri în Europa de Est și Centrală, Statele Baltice, țările Transcaucaziene, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa de Nord

Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, furnizor de infrastructură inteligentă pentru întreprinderi, către Rusia, Belarus, Kazahstan, Ucraina, Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, Macedonia, Letonia, Lituania, Estonia, Cipru, Armenia, Azerbaidjan, Kirgazistan, Moldova, Tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Georgia, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Irak, Kuweit, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Yemen, Algeria, Maroc, Egipt și Tunisia.

Tintri oferă rezultate unice în centrele de date ale întreprinderii cu infrastructură inteligentă pentru a livra operațiuni autonome clienților .Cu capacitatea de a transforma rapid datele în informații ce pot fi valorificate, Tintri ajută la simplificarea și accelerarea operațiunilor pentru a oferi informații de afaceri bazate pe date care sunt imposibile cu infrastructura standard. Rezultatul este infrastructura care răspunde proactiv la nevoile aplicației în sprijinul cerințelor pieței, oferind un adevărat avantaj competitiv.

Portofoliul Tintri de soluții pentru Infrastructuri Inteligente include familiile de produse VMstore ™, Intelliflash ™ și NexentaStor ™.

„Suntem încântați să colaborăm cu ASBIS pentru a crește prezența noastră pe piața EMEA, inclusiv Europa de Est, Baltica, Fosta Uniune Sovietică și țările din Orientul Mijlociu”, a declarat Darren Gross, director principal, Canale internaționale și Benelux / Nordic Sales, Tintri. „Având în vedere abilitățile de marketing și tehnice ale ASBIS, prezența lor pe piața locală, precum și cunoștințele și relațiile din regiune, partenerii noștri și furnizorii de servicii vor fi bine susținuți pentru a converti oportunitățile de infrastructură inteligentă și pentru a împinge limitele AI, automatizări, analize predictive, și cloud enterprise. ”

Echipa calificată ASBIS de specialiști tehnici și manageri de vânzări este gata să sprijine integratorii de sistem, furnizorii de servicii cloud și centrele de date din Europa de Est Centrală, țările din Uniunea Sovietică și din regiunea Orientului Mijlociu în selectarea soluției optime pentru nevoile clienților în creștere în stocarea și procesarea datelor . "

„Semnarea unui contract cu Tintri întărește poziția ASBIS ca distribuitor cu valoare adăugată și furnizor de soluții pentru centrele de date și clienții corporativi. Suntem încrezători că, datorită eforturile noastre, linia de produse Tintri va lua ocupa rolul principal în centrele de date ale celor mai mari clienți din regiune ”, a declarat Yuri Koval, Business Development Manager ASBISc Enterprises plc.

Despre Tintri

Cu sediul în Silicon Valley, Tintri este o filială deținută integral de DataDirect Networks (DDN), cea mai mare companie de stocare privată din lume. Tintri oferă rezultate unice în centrele de date Enterprise. Infrastructura inteligentă activată de Tintri învață oferă mediului de lucru automatizare. Informațiile analitice vă ajută să vă simplificați și să accelerați operațiunile și să oferiți informații despre afaceri bazate pe date. Mii de clienți Tintri au economisit milioane de ore de management folosind Tintri. Alegeți altfel, alegerea este a ta. Aflați mai multe despre portofoliul de soluții Tintri lahttps://www.tintri.com/products.

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT, AI în CEE, FSU, MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. În cooperare cu liderii din industria IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții la viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei www.asbis.com

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania