Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS urmează să adauge WD la portofoliul de suporturi de stocare

Februarie 04, 2009

ASBIS urmează să adauge WD la portofoliul de suporturi de stocare

Comunicat de presă: ASBIS îşi completează portofoliul de hard-disk-uri prin semnarea unui contract de distribuţie cu WD, unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul suporturilor de stocare.

Limassol (Cyprus),  3 februarie 2009 –  ASBIS Enterprises PLC, unul din cei mai importanţi furnizori de hardware şi software pe pieţele în curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa îşi completează portofoliul de hard-disk-uri prin semnarea unui contract de distribuţie cu WD, unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul suporturilor de stocare.

Conform contractului semnat, ASBIS este autorizată să comercializeze o gamă largă de produse WD, inclusiv hard-disk-uri pentru aplicaţii de stocare pentru computere, mobile, audio-video şi pentru firme, în Europa şi în CSI, prin centrele de distribuţie ţi reprezentanţele ASBIS din peste 26 de ţări.

"Acest parteneriat strategic cu ASBIS subliniază preocuparea WD pentru zona CSI. Suntem acum mai bine plasaţi pentru a deservi această piaţă în creştere alături de un partener stabil, cu o bună reputaţie, care va oferi clienţilor noştri nu doar cele mai bune produse şi cea mai bună tehnologie, ci şi cea mai bună experienţă completă pentru clientelă", a declarat Peter Edinger, vicepreşedinte WD pentru vânzările în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

"Suntem convinşi că această colaborare cu WD va fi extrem de avantajoasă pentru vânzători, pentru noi şi în special pentru utilizatorii finali ai produselor de stocare a datelor din Europa şi din zona CSI"; a declarat Laurent Journoud, vicepreşedinte executiv pentru vânzări şi marketing al ASBIS. "Intenţionăm să reunim cunoştinţele noastre privind piaţa şi clientela noastră în continuă creştere cu cunoştinţele de specialitate ale celui de-al doilea producător de hard-disk-uri, pentru a oferi partenerilor noştri un portofoliu echilibrat de produse şi  asistenţă completă".

Despre ASBIS

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina de internet a firmei www.asbis.com.ASBIS are filiale proprii în 26 de ţări, peste 1000 de angajaţi, 20000 de clienţi, iar veniturile sale au atins aproape 1,4 miliarde de dolari în 2007. De asemenea, ASBIS distribuie propriile mărci, Canyon (playere MP3, produse pentru reţele şi alte gadgeturi) şi Prestigio (monitoare LCD, laptopuri, unităţi de memorie externă, accesorii USB din piele).ASBIS) are sediul în Cipru şi este specializată în distribuţia produselor IT ale producătorilor din elita mondială, cum ar fi Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba şi DELL.ASBIS Enterprises PLC (Listată la WSE (Bursa din Varşovia):

Despre WD

WD, unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul mediilor de stocare oferă produse şi servicii pentru persoanele şi organizaţiile care colectează, gestionează şi utilizează informaţii digitale.Firma produce hard-disk-uri fiabile, de înaltă performanţă, care asigură accesibilitatea şi protecţia împotriva pierderii datelor utilizatorilor.WD aplică cunoştinţele sale de specialitate la produse de larg consum pentru aplicaţii de stocare a datelor externe, portabile şi partajate.Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina de internet a firmei www.westerndigital.com.