De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS devine distribuitorul oficial al TYAN!

August 29, 2018

ASBIS devine distribuitorul oficial al TYAN!

COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.

"Suntem încântați de parteneriatul cu ASBIS și de aducerea serverelor TYAN pe piețele EMEA. Acest parteneriat va consolida rețeaua noastră de vânzări și va îmbunătăți serviciul nostru de relații cu clienții pe piețele EMEA", a declarat Robby Lin, Senior Director al TYAN Business Unit.

"Portofoliul de top al HP pentru platforme HPC[1], stocare data și cloud server se bazează pe procesoare scalabile Intel® Xeon® și procesoarele AMD EPYC™, fiind concepute pentru oferi piețelor HPC, centre de date, serverele de stocare și soluții de securitate. Așteptăm cu nerăbdare să oferim produse scalabile, foarte integrate și fiabile și să creăm noi oportunități de afaceri prin canalele de distribuție ale ASBIS ".

Georgii Saprykin, Director de Marketing al Produselor, ASBIS Enterprises PLC, a declarat:

"Parteneriatul cu TYAN extinde linia de servere oferite de ASBIS și le oferă clienților noștri platforme fiabile pentru crearea de soluții scalabile și ușor de gestionat pentru infrastructurile cloud, Big Data și Deep Learning. Cu platformele de server TYAN și soluțiile de stocare, clienții noștri se pot concentra pe extinderea operațiunilor și a gamei de servicii oferite, minimizând timpul și costul implementării infrastructurii."

Despre TYAN:

TYAN, ca marcă de server high-end a companiei MiTAC Computing Technology Corporation din cadrul grupului MiTAC (TSE: 3706), proiectează, produce și comercializează tehnologii avansate x86 și x86-64 pentru servere/stații de lucru, platforme și produse pentru servere. Produsele sale sunt vândute OEM-urilor, VAR-urilor, integratorilor de sisteme și distribuitorilor din întreaga lume pentru o gamă largă de aplicații. TYAN permite clienților săi să devină lideri în domeniul tehnologiei prin furnizarea de produse scalabile, extrem de integrate și fiabile pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi serverele și soluțiile pentru HPC, hiper-scară/centre de date, servere de stocare și soluții de securitate. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul MiTAC la adresa http://www.mic-holdings.com sau site-ul TYAN la http://www.tyan.com.

Despre ASBIS:

ASBIS este lider în distribuția de soluții IT, IoT, AI în Europa Centrală și de Est, fosta Uniune Sovietică, Orientul Mijlociu și Asia. Compania este specializată în distribuția cu valoare adăugată (VAD), soluțiile de pe piața B2B și distribuirea de produse TIC de la furnizori globali. Colaborarea cu liderii industriei IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și software, servicii și tehnologii bazate pe cloud pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei la www.asbis.com.


[1] High-performance computing      

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania