De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Premiul de prima distributie a Gentilor ASBIS, oferit de DELL

Aprilie 25, 2008

Premiul de prima distributie a Gentilor ASBIS, oferit de DELL

Ca recunoastere a contributiei sale la distributia produselor DELL în regiunea EMEA, companiei ASBIS i s-a acordat un premiu.

Ca recunoastere a contributiei sale la distributia produselor DELL în regiunea EMEA, companiei ASBIS i s-a acordat un premiu.

DELL distribution awardPremiul pentru distributie DELL.  Premiul a fost prezentat de catre reprezentantul  DELL, Pim Dale, vicepresedinte al Dell Emerging Countries, EMEA, la Forumul Dell Emerging Markets Partner tinut în Venetia (Italia) în perioada 11-13 aprilie 2008.

Premiul i-a fost înmânat Vicepresedintelui Executiv în Vânzari & Marketing al ABSIS, Laurent Journoud. Aceasta distinctie recunoaste succesul companiei ASBIS în distributia produselor DELL. Premiul intitulat "New Partner of the Year FY'08"  (Noul partener al anului FY’08) este promitator, dar implica totodata mai multa responsabilitate din partea distribuitorului.

Acesta este primul premiu DELL obtinut de ASBIS de la începutul cooperarii, la jumatatea anului 2007. ASBIS Group detine acum francizele pentru distributia produselor DELL în  Rusia, Bulgaria, Turcia, Orientul Mijlociu, Ucraina, Slovenia, Cipru, Belarus, si Croatia. 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania