Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Distributie AOC prin ASBIS Romania

Iulie 29, 2009

Distributie AOC prin ASBIS Romania

Urmare a semnarii contractului de distributie intre AOC International (Europe) GmbH si ASBIS Enterprises PLC, ASBIS Romania a introdus in oferta sa primele monitoare AOC, Verfino V22 – cel mai subtire monitor din lume - si 2236SWA din categoria Standard, urmand ca gama sa se extinda foarte rapid in perioada urmatoare.

CUMPARATI

Accesul la cea mai buna tehnologie pentru display este critic.
A avea produsul potrivit de la un producator cu reputatie este esential.
Calitatea, fiabilitatea si performanta sunt indispensabile.
Iar valoarea este fundamentala.

Marca AOC apartine celui mai mare fabricant de display-uri din lume, ceea ce ofera o garantie a experientei, fiabilitatii si competitivitatii deosebite. Avand o structura hibrida de marketing – marci proprii AOC/Envision si OEM/ODM pentru A-brands precum  Dell, HP, Apple, Sharp, Lenovo, IBM, Acer, Philips etc - Top Victory Electronics (TPV) se situeaza printre firmele cele mai puternice din lume in acest domeniu. Astfel AOC beneficiaza de preturi competitive bazate pe costurile reduse ale TPV.

AOC completeaza portofoliul de produse de la ASBIS cu monitoare de o calitate superioara la preturi competitive. AOC se asteapta la o colaborare de succes cu ASBIS si conteaza pe reteaua sa de distributie. In afara de cartierul general din Cipru, centrele de distributie din Olanda, Finlanda si Republica Ceha ale grupului ASBIS asigura o distributie eficienta a tuturor produselor din portofoliu.

Monitoarele AOC sunt impartite in patru categorii - Standard, Value, Professional si Fashion – cu dimensiuni, in general, de la 17” la 26”. In acestea sunt incorporate tehnologii care fac ca realmente sa “oferim ochilor valoarea pe care o merita", conform sloganului de la AOC. Prin analizarea semnalului de intrare RGB, Dynamic Color Boost (DCB) face ajustarile de culoare necesare pentru a oferi imagini mai viu si mai natural colorate pentru diverse setari. Dynamic Contrast Ratio (DCR) poate ajusta automat luminozitatea ecranului. Facand zonele inchise la culoare mai inchise, contrastul poate fi sporit ajungand sa depaseasca 10.000:1. DCR este perfect cand se vizualizeaza un film sau un alt continut video.

Despre AOC

AOC International (Europe) GmbH, localizata in Berlin, este o subsidiara a TPV Technology Limited, cel mai mare producator mondial, in present, de monitoare de calculator si de ecrane LCD. Gama de produse include peste 100 de echipamente CRT si LCD diferite.  AOC International (Europe) are mai mult de 70 de distribuitori care comercializea monitoarele in 20 de tari. TPV are cartierul general in Hong Kong si este listata la bursa in Hong Kong si in Singapore.
Pentru mai multe detalii viztati: www.aoc.com.