De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
ASBIS Romania - sărbătorește 20 de ani de distribuție IT pe piața locală

Septembrie 28, 2018

ASBIS Romania - sărbătorește 20 de ani de distribuție IT pe piața locală

Big Data, AI, cele mai noi tehnologii, mobilitate, infrastructuri hibride, competitivitate, energie: toate mixate impreuna în ASBIS 2.0 - ANNIVERCITY - primul SmartCity Quest de tehnologie din România!

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de distribuție IT pe piata locala, ASBIS Romania si-a invitat partenerii intr-o călătorie în trecutul, prezentul și în viitorul IT-ului romanesc.

Pentru aceasta, am ales centrul vechi al orașului Sibiu - cel mai mare ansamblu urban medieval din România, cu peste 900 de ani de istorie, capitala culturală europeană în 2007 și gazda summit-ului UE în 2019, adunând toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, a doua zi după Brexit.Aici, am adus in fata partenerilor nostri,  ANNIVERCITY ASBIS 2.0 - conceptul care îmbină cele mai noi tehnologii disponibila la ASBIS România cu vechile comori arhitecturale ale orașului medieval Sibiu, aducând inovația în cele mai neașteptate locații, provocând abilitățile tehnice ale acesotra în cele mai amuzante și competitive moduri. Am demarat evenimentul în centru vechi Sibiu, cu un SmartCity Quest, aparut ca o “situatie neprevazuta”, dupa ce, am fost atacati de un "hacker" renumit care a compromis infrastructura IT a întregului oras, punând astfel în pericol si evenimentul nostru. 

Pe parcursul a 120 de minute, cei 95 de participanți, împărțiți în 4 echipe, au fost provocati să reconstruiască de la zero o infrastructură IT hybrid, prin realizarea unor provocări diferite: de la asamblarea unui computer, la dezamorsarea unei bombe si alimentarea cu energie electrica a echipamentele care permit conectarea la internet; de la configurarea de masini virtuale si solutii de securitate in cloud, pana la utilizarea platformei Office 365 pentru comunicare colaborativa in timp real.

De asemenea, prin intermediul tehnologiei, acțiunile participanților au fost colectate și transformate în date, care în cele din urmă au putut fi interpretate de Business Intelligence de la Microsoft.Restabilirea infrastructurii IT a permis deschiderea oficiala a evenimentului aniversar, bazata tot pe inovatie in tehnologie, GM-ul ASBIS Romania utlizand live stream mixed-reality pentru a da start activitatilor si surprizelor urmatoarelor zile.

"Am inceput cu vânzarea de cutii si am trecut la vânzarea de "nori".

Am continuat de la vânzarea de produse la vânzarea de cunoștințe și soluții! Partenerii noștri sunt lideri, nu followeri!

A doua zi a evenimentului ANNIVERCITY a fost dedicată talentului si perseverenței, lasand “lumina reflectoarelor” partenerilor noștri care au adus “pe scena” proprii “unicorni”: soluții de business bazate pe tehnologie Cloud si AI (TNT Start Manager & Bunnyshell powered by Koding).

Experienta ASBIS 2.0 a fost completata de Technology Refresh si demo high-tech corners sustinute de furnizorii ASBIS Romania. Evenimentul nu se putea încheia altfel decat cu o cină de gala, urmată de un laser show, care a creat o atmosferă de basm în decorul Domeniului Orlandea din Sibiel. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania