De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
HD4870 X2 este cea mai rapida solutie grafica oferita la ora actuala de Sapphire, fiind realizata pe baza a doua nuclee grafice RV770.

Decembrie 12, 2008

HD4870 X2 este cea mai rapida solutie grafica oferita la ora actuala de Sapphire, fiind realizata pe baza a doua nuclee grafice RV770.

In numarul din luna decembrie al cunoscutei reviste de IT&C XtremPC, placa grafica Sapphire HD4870 X2 a iesit in evidenta cu rezultate foarte bune atat la capitolul performanta cat si la cel de dotari.

"Placa respecta design-ul de referinta, utilizand un cooler dual slot care acopera cele doua nuclee, chip-urile de memorie GDDR5 si VRM-ul. Fluxul de aer este asigurat de un ventilator turbionar capabil sa atinga o viteza de rotatie maxima de 4800RPM.

Pachetul contine toate accesoriile necesare pentru utilizarea diferitelor functii ale placii: conectorii de alimentare, convertoarele de semnal DVI-to-VGA si DVI-to-HDMI, cablul HDTV, conectorul TV-Out si conectorul necesar realizarii de configuratii CrossFire.

De asemenea, pachetul contine si bundle-ul software specific solutiilor de top oferite de Sapphire: DVD-ul Ruby ROM, 3DMark Vantage, CiberLink DVD suite si aplicatia PowerDVD 7.

Ruland la frecven]e implicite, am masurat 79°C pe un nucleu si 48°C pe al doilea in idle, temperaturile crescand la 88°C si respectiv 52°C in sarcina. Viteza de rotatie a ventilatorului a variat intre 1300RPM in idle si 2200RPM in sarcina.
 
Placa este modesta in privinta potentialului de overclocking, limitandu-se la 800MHz pentru nucleul grafic si numai 3720MHz pentru chip-urile de memorie GDDR5.
 
Cu toate acestea, sporul de performanta este vizibil in toate aplica]iile rulate, remarcandu-se o imbunatatire cu peste 800 de puncte a scorului generat de 3DMark Vantage pentru profilul Performance. Turatia ventilatorului a crescut in sarcina pana la 2500RPM, iar nucleul solicitat de FurMark a atins 85°C.
 
 
Concluzie
 
Sapphire HD4870 X2 este o solutie excelenta pentru cei care doresc o placa video foarte performanta si pun mare pret pe un bundle software bogat."
 
                                                                                                                                                                                                         XtremPC Decembrie 2008
 
 

                   Cumpara placi video Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B

 

 

 
 
 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania