De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Tocuri de protectie elegante, triplu brevetate pentru iPhone 3G/S si iPod Touch 2G

Iulie 25, 2009

Tocuri de protectie elegante, triplu brevetate pentru iPhone 3G/S si iPod Touch 2G

Prestigio prezinta cu mandrie tocurile de protectie pentru iPhone 3G/S si iPod Touch 2G! Aceste tocuri triplu brevetate sunt accesorii elegante, concepute pentru optimizarea utilizarii si functionalitatii aparatului dvs. modern.


 

GORINCHEM, Olanda - Prestigio prezinta cu mandrie tocurile de protectie pentru iPhone 3G/S si iPod Touch 2G! Aceste tocuri triplu brevetate sunt accesorii elegante, concepute pentru optimizarea utilizarii si functionalitatii aparatului dvs. modern. Gama este formata din 10  modele diferite, din piele veritabila si poliuretan de calitate, cu diferite texturi cum ar fi piele de caprioara, sarpe, crocodil sau modele din fibra de carbon. Aceste tocuri de protectie sunt primele, dar nu si ultimele produse pentru Apple adaugate la portofoliul Prestigio.

Design-ul tocurilor de protectie este simplu si elegant, oferit in diferite culori, texturi si materiale, pentru a se potrivi stilului dvs. personal. Tocurile au un cadru rigid, usor de inchis prin presare, precum si captuseala necesara pentru a tine un iPhone 3G/S sau un iPod Touch 2G confortabil si in siguranta, dar cu acces la toate comenzile si porturile.
Tocurile de protectie de la Prestigio nu doar ca arata bine, ci sunt si foarte practice, cu trei functii brevetate pentru o solutie completa. Tocul protejeaza de praf si lovituri suprafetele, porturile si comenzile pretiosului dvs. aparat de praf si lovituri; interiorul tocului este din material moale, care curata ecranul, iar clapeta din fata a tocului poate fi utilizata ca suport comod pentru aparat.
 

Toc de protecţie - Roşu

 

                 

       Culori, texturi si materiale disponibile

Culori, modele şi materiale

Pret de baza pentru end user: 29,99 USD

 

*iPhone si iPod sunt produse si marci comerciale ale Apple Inc.

Informatii suplimentare despre tocurile de protectie: http://www.prestigio.com/products/Apple-accessories/Protective-cases/iPod-iPhone-protective-case

Pentru imagini ale produsului: http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Accessories/Apple_Protective_Cases/

Pentru descarcarea brosurii de lansare: Clic aici

 

 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania