De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
Nou!!! Produse Silicon Power in portofoliul ASBIS

Ianuarie 26, 2011

Nou!!! Produse Silicon Power in portofoliul ASBIS

ASBIS Romania isi extinde gama de module de memorie, introducand in oferta sa un nou brand de top Silicon Power.

 

ncepand din aceasta saptamana, ASBIS Romania isi extinde gama de module de memorie, introducand in oferta sa un nou brand de top Silicon Power. Prezenta produselor Silicon Power in portofoliul ASBIS ofera noi oportunitati de afacere clientilor nostrii si vine in intampinarea dorintei lor pentru o oferta diversificata atat din punctul de vedere al calitatii si performantei produselor cat si al nivelului de preturi. Modulele de memorie Silicon Power sunt dorite de multi dintre clientii ASBIS ca o solutie la cererea crescanda pentru produse fiabile, de calitate, la preturi atractive. Aceste produse pot fi oferite catre clientii finali atat pentru imbunatatirea sistemelor pe care acestia le detin ca module de memorie cat si in sistemele noi pe care acestia le achizitioneaza, garantand o functionare optima.

 

"Gama Silicon Power vine sa completeze portofoliul nostru de produse de stocare adaugand module de memorie care au un raport calitate pret foarte bun. Partenerii nostri vor avea astfel mai multe optiuni tehnice si de pret, capacitand importante resurse de profit catre integratori, revanzatori si consumatori.  In acest fel, ASBIS Romania demonstreaza inca o data interesul si orientarea catre partenerii nostri si bunul mers al afacerilor lor."- a declarat Monica Aluaş, Country Manager, ASBIS Romania.

 

Despre Silicon Power

 

Silicon Power Computer & Communications Inc., a fost fondata in anul 2003 de un grup de specialist entuziasti in International Business, Global Marketing si Technical Engineering din industria stocarii de date. Silicon Power, dedicata imaginii marcii si calitatii,  este recunoscuta si foarte bine acceptata de milioane de utilizatori in mai mult de 100 de tari, a devenit liderul producatorilor de flash memory card, USB flash drive, card reader, module DRAM, solid state disk si portable hard drive, in mai putin de 10 ani.

Performanta produselor Silicon Power a atras atentia tuturor. In 2006, a primit Taiwan Rising Star Award pentru realizarile in afaceri externe. In 2008, a castigat al 17-lea premiu National Outstanding Small & Medium Enterprise Award pentru evolutie extraordinara. In plus, datorita calitatii extraordinare si design-ului innovative, produsele Silicon Power au excelat in cateva competitii si au fost premiate cu Taiwan Excellence and COMPUTEX Design & Innovation Award in 2009 si 2010. Castigand increderea consumatorilor din toata lumea, Silicon Power detine recordul unor cresteri cu doua cifre successive ale cifrei de afaceri in ultimi ani. In concordanta cu Common Wealth Magazine's 2010 Survey of Taiwan Top 1000 Manufacturers,  rata de crestere a cifrei de afaceri a fost cotata Nr.11 in Taiwan top 1000 producatori si Nr.1 in industria semiconductor.

 

Despre ASBIS

 

ASBIS Romania este subsidiara locala a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei, cu sediul in Cipru. Compania este specializata in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software. ASBIS este partener de top pentru marci renumite - Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc - si se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are filiale in 27 de tari, 33 de depozite, peste 30.000 de clienti activi si a avut venituri de 1,5 miliarde USD in 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile marci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de retelistică si alte dispozitive periferice) si Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux). Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.asbis.ro.

 

 

Preturi SPECIALE doar saptamana aceasta!!!

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania