Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
PC-uri Gamer de varf cu un design seducator

Septembrie 16, 2009

PC-uri Gamer de varf cu un design seducator

Prestigio prezinta computerele extreme pentru entuziastii jocurilor pe PC! Aceste computere ofera cele mai placute experiente pentru PC-urile din clasa lor si o carcasa moderna, cu design foarte atragator.

GORINCHEM, Olanda – Prestigio prezinta computerele extreme pentru entuziastii jocurilor pe PC ! Fie ca preferati procesoarele Intel sau AMD, veti primi cu siguranta cea mai noua tehnologie si performante uluitoare cu Edizione Nero si Edizione Rosso. Aceste computere ofera cele mai placute experiente pentru PC-urile din clasa lor si o carcasa moderna, cu design foarte atragator.

"Suntem incantati de aceste noi computere destinate entuziastilor de jocuri pe calculator", a declarat Dl. Josef Hraban, manager de produs pentru gama de computere Prestigio. "Sunt convins ca acestia vor fi surprinsi de valoarea incredibila oferita de Edizione Nero si Edizione Rosso. Design-ul carcasei este foarte deosebit iar specificatiile sunt de varf."

Edizione Nero pe baza Intel®

Edizione Nero se bazeaza pe una dintre componentele care au produs un salt deosebit in performanta PC-urilor: procesorul incredibil de rapid Intel® Core™ i7 920.
Cu acest procesor, va veti bucura cu siguranta de performanta inalta si fiabilitate care sa raspunda solicitarilor dvs. intensive.

Mai mult, platforma desktop nVidia GTX 275 asigura senzatii vizuale impresionante si frecventa ceasului de la GTX 275 este de 1134 MHz pe o memorie de 896 MB. Placa  utilizeaza si ventilatorul propriu care o mentine in buna stare. Datorita porturilor DVI Dual Link, Edizione Nero permite conectarea a doua monitoare, pentru o experianta de joc mai intensa, sau chiar a unui televizor HD !

Nero

Edizione Rosso pe baza AMD

Edizione Rosso ofera cel mai nou produs AMD, unul dintre cele mai puternice procesoare grafice din lume, ATI Radeon™ HD 4890.

Procesorul AMD Phenom II X4 955 Black Edition permite realizarea de overclocking cu usurinta, pentru a calibra computerul la puteri de pana la 3 GHz, si o performanta care raspunde nevoilor dvs.

De asemenea, platforma pentru desktop AMD Dragon asigura o experienta vizuala impresionanta si o eficienta energetica maxima. Mai mult, acest computer are o unitate HDD SATA de 1 TB si o memorie video superioara GDDR5.

Rosso

Ambele computere pentru jocuri includ Windows Vista Premium si sunt gata pentru Windows 7; de asemenea, sunt echipate cu unitate optica Blu Ray pentru cei care apreciaza filmele si jocurile HD.

Imagini Nero Rosso

Pentru informatii suplimentare despre produse:
Edizione Nero: http://www.prestigio.com/products/Racer-Collection/Personal-Computers/Edizione-Nero
Edizione Rosso: http://www.prestigio.com/products/Racer-Collection/Personal-Computers/Edizione-Rosso

Pentru fotografii de inalta rezolutie:
Edizione Nero: http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Desktops_PCs/Edizione-Nero/
Edizione Rosso
: http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/Desktops_PCs/Edizione-Rosso/

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.prestigio.com.

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate inalta a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile celor care apreciaza un stil de viata modern. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, nettop-uri, unitati de memorie, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Marca este dedicata promovarii produselor inovatoare si fiabile, pentru a raspunde cererii tot mai mari de produse accesibile si moderne din domeniul tehnologiei informatiei si al aparaturii electronice. Nu ezitati sa contactati press@prestigio.com pentru orice intrebari.