Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru

Octombrie 15, 2009

Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 - 2010

Prestigio are placerea de a va prezenta catalogul sau de produse 2009 - 2010! Catalogul prezinta portofoliul nostru de produse de inalta performanta si de accesorii elegante si moderne. Acesta poate fi descarcat imediat de pe site-ul nostru Web.

Catalog Prestigio 2009-2010

Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 - 2010

"Este primul catalog publicat dupa redefinirea marcii Prestigio de anul acesta", a explicat Catherine Lazure-Guinard, manager pentru comunicare al Prestigio. "Scopul acestui catalog este de a prezenta portofoliul nostru extins recent si in acelasi timp de a exprima vizual valorile marcii. Este atragator, elegant si unic. Suntem foarte multumiti de rezultate."

Descoperiti noua gama de accesorii Apple, genti pentru notebook-uri, mouse-uri, mouse pad-uri din piele si multe altele. Distractie placuta!

Faceti clic aici pentru a vedea noul catalog Prestigio!

Imagini catalog

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele.