Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...

Octombrie 15, 2009

Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 - 2010

Prestigio are placerea de a va prezenta catalogul sau de produse 2009 - 2010! Catalogul prezinta portofoliul nostru de produse de inalta performanta si de accesorii elegante si moderne. Acesta poate fi descarcat imediat de pe site-ul nostru Web.

Catalog Prestigio 2009-2010

Prestigio prezinta Catalogul de produse 2009 - 2010

"Este primul catalog publicat dupa redefinirea marcii Prestigio de anul acesta", a explicat Catherine Lazure-Guinard, manager pentru comunicare al Prestigio. "Scopul acestui catalog este de a prezenta portofoliul nostru extins recent si in acelasi timp de a exprima vizual valorile marcii. Este atragator, elegant si unic. Suntem foarte multumiti de rezultate."

Descoperiti noua gama de accesorii Apple, genti pentru notebook-uri, mouse-uri, mouse pad-uri din piele si multe altele. Distractie placuta!

Faceti clic aici pentru a vedea noul catalog Prestigio!

Imagini catalog

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele.