Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 14, 2021
Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU ...
Aprilie 14, 2021
Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare, memorie de până la 12 TB *, ...
Aprilie 13, 2021
Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Lasă-te condus de Prestigio la Santorini! Prestigio lansează o promoţie specială în magazinele Carrefour

Mai 14, 2012

Prestigio, GPS

Bucureşti, 14 mai 2012 - Prestigio desfăşoară, în perioada 14-27 mai, o promoţie specială în magazinele Carrefour din Bucureşti. La achiziţionarea unui GPS Prestigio, fiecare consumator are şansa de a câştiga o excursie la Santorini, Grecia.

În magazinele Carrefour din Băneasa, Orhideea, Berceni, Colentina, Militari şi Chitila, fiecare persoană care cumpără unul dintre modelele participante la promoţie (Prestigio RoadScout 5150, RoadScout 4150 cu hartă Full Europe, RoadScout 4150 cu harta Romaniei) va primi un talon şi se va putea înscrie la tragerea la sorţi, în urma căreia se va decide câştigătorul excursiei.

De asemenea, tot prin tragere la sorţi se vor stabili câştigătorii premiilor săptămânale: ochelari de soare, loţiuni autobronzante şi rogojine de plajă.

Cele trei modele de GPS Prestigio vor putea fi achiziţionate cu un preţ începând de la 249 lei.

Specificaţii tehnice

RoadScout 4150

Harta Full Europa
Dimensiuni: 120x75x13 mm
Display de 4.3 inci (10.9 cm)

RoadScout 5150

Harta Full Europa
Dimensiuni: 122x78x13 mm
Display de 5 inci (12.7 cm)

RoadScout 4150

Fără soft/România
Dimensiuni: 120x75x13 mm
Display de 4.3 inci (10.9 cm)
Slot pentru card Micro SD

Cele 3 modele de GPS Prestigio care participă la promoţie au un design elegant, modern şi bine definit, iar meniul de navigare este simplu, cu iconuri intuitive şi interfaţă prietenoasă.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, tablete PC, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.
Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.
Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 de reprezentanţe în 26 de ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.
ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.