Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Prestigio lansează o aplicaţie Android: Prestigio eReader

Februarie 27, 2012

Prestigio, eBook, Android

Prestigio lansează o aplicaţie Android: Prestigio eReader

Brandul de accesorii IT Prestigio lansează în martie aplicaţia Prestigio eReader, pentru sistemul de operare Android.

Prestigio eReader a fost creat pentru a promova conţinutul media de pe platforma online PrestigioPlaza (http://www.prestigioplaza.com/), care are, în momentul de faţă, o “bibliotecă” de aproximativ 100.000 de cărţi electronice.

Aplicaţia poate fi personalizată şi are o interfaţă simplă, putând astfel fi folosită pe orice dispozitiv Android. Disponibilă gratuit în Android Market, Prestigio eReader va oferi utilizatorilor o experienţă de lectură plăcută, pe orice tabletă multimedia.

PrestigioPlaza.com este un magazin online internaţional, care oferă o gamă variată de produse IT şi electronice, precum şi cărţi electronice, disponibile în 50 de limbi.

Pentru mai multe detalii, accesati www.prestigio.com sau www.prestigioplaza.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.