Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Prestigio lansează o nouă versiune actualizată a softului tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B

Septembrie 06, 2011

Prestigio, tableta

Brandul de accesorii IT Prestigio le vine în ajutor utilizatorilor tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B cu două update-uri pentru softurile celor două produse.

CUMPARATI

Noile ediţii ale softului – 2.1.16 pentru MultiPad PMP3074B şi 2.1.14 pentru MultiPad 3084B – includ Android Market preinstalat, care înlocuieşte AppsLib Market sau Slide Me Android Marketplace. Cu peste 200.000 de jocuri şi aplicaţii disponibile, Google Android Market oferă un plus utilizatorilor celor două tablete.

Datorită tehnologiei OTA (Over the Air), Prestigio Multipad PMP 3074B şi PMP 3084b vor găsi automat update-ul necesar şi vor instala update-ul disponibil.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.