Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Iunie 01, 2021
Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop ...
Mai 06, 2021
Pentru jucători, creatori și utilizatori de PC ce doresc super performanțe; ...
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Prestigio lansează o nouă versiune actualizată a softului tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B

Septembrie 06, 2011

Prestigio, tableta

Brandul de accesorii IT Prestigio le vine în ajutor utilizatorilor tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B cu două update-uri pentru softurile celor două produse.

CUMPARATI

Noile ediţii ale softului – 2.1.16 pentru MultiPad PMP3074B şi 2.1.14 pentru MultiPad 3084B – includ Android Market preinstalat, care înlocuieşte AppsLib Market sau Slide Me Android Marketplace. Cu peste 200.000 de jocuri şi aplicaţii disponibile, Google Android Market oferă un plus utilizatorilor celor două tablete.

Datorită tehnologiei OTA (Over the Air), Prestigio Multipad PMP 3074B şi PMP 3084b vor găsi automat update-ul necesar şi vor instala update-ul disponibil.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.