Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Noul director general al ASBIS Romania

Iunie 23, 2009

Noul director general al ASBIS Romania

Bucuresti, 23 iunie 2008Compania ASBIS, unul dintre cei mai importanti distribuitori IT din Romania anunta numirea in functia de director general a fostului director de vanzari, Monica Aluas. Noul sef al reprezentantei locale are ca prioritati principale cresterea competitivitatii si eficientizarea organizatiei, directii fundamentale pentru dezvoltarea afacerilor in perioada urmatoare.

„Ne propunem sa fim printre companiile de top din distributia IT din Romania, prin consolidarea pozitiei pentru brandurile existente si diversificarea produselor pe care le comercializam catre partenerii nostri” – a declarat Monica Aluas, director general ASBIS Romania. „Dupa 11 ani de prezenta in Romania, avem un numar mare de clienti reselleri, fata de care avem o responsabilitate, aceea de a le oferi produse IT cerute de piata, in cele mai bune conditii, astfel incat sa acoperim cat mai bine solicitarile clientilor finali.”

ASBIS va demara mai multe programe menite sa imbunatateasca abordarea pietei IT, strangerea legaturilor cu firmele partenere si oferirea de conditii particularizate fiecarui tip de client. „Vom fi mai competitivi la finalul acestui an, atat ca organizatie cat si la nivelul ofertelor pentru clienti. Vom continua lucrurile bune facute pana acum, dar am inceput sa punem pe hartie si noi proiecte strategice, pentru care avem forta financiara si sprijinul grupului” – a completat Aluas.  ASBIS a semnat in ultima perioada noi contracte de distributie (Dell, WD, Lenovo) si si-a intensificat investitiile pentru mai multe proiecte, printre care dezvoltarea unei aplicatii software, participarea la CERF si instruirea angajatilor.

Monica Aluas are o experienta de 14 ani in domeniul distributiei IT; de-a lungul carierei sale a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii, in ultimii patru anii fiind director de vanzari la ASBIS Romania. Noul director general este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, a urmat numeroase cursuri de management si este in curs de obtinere a diplomei MBA.

Aparitii in presa