De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Prestigio lanseaza eBook readerul Nobile PER3172

Noiembrie 17, 2011

Prestigio, eBook

Prestigio lanseaza eBook readerul Nobile PER3172

Nobile PER3172 este noul model de eBook reader color de la Prestigio. Acesta asigura o experienta noua pentru utilizatori, care vor putea citi cartile preferate, vizualiza reviste ilustrate color si asculta muzica relaxanta.

        CUMPARA

 

Bucuresti, 17 noiembrie 2011

Nobile PER3172 este noul model de eBook reader color de la Prestigio. Acesta asigura o experienta noua pentru utilizatori, care vor putea citi cartile preferate, vizualiza reviste ilustrate color si asculta muzica relaxanta.

Prestigio PER3172 are un display color de 7 inci si o rezolutie TFT 800 x 480 pixeli, care asigura claritatea necesara pentru citirea eBook-urilor, a ziarelor sau a revistelor. Ecranul are protectie anti reflexie, astfel incat permite o vizualizare buna in conditii de luminozitate scazuta.

EBook readerul suporta majoritatea formatelor de text si permite modificarea marimii fontului. In plus, cu Prestigio PER3172, utilizatorul poate asculta fisiere audio si vizualiza fisiere video, filme. Functioneaza cu un procesor ARM9 de 400 MHz, iar memoria interna de 2GB si posibilitatea de a adauga card micro SD de pana la 16GB asigura utilizatorului posibilitatea de a incarca toate cartile preferate. Bateria de 2100 mAh suporta intre 6 si 8 ore de citit, aproximativ 5 ore de vizualizare a fisierelor video si pana la 30 ore de audio playback.

Cu o greutate de numai 260 de grame, o grosime de numai 11.2 milimetri si un design elegant, Prestigio PER3172 ofera o experienta placuta utilizatorului. Kitul include incarcator, cablu micro USB, ghid de utilizare si husa.

EBook readerul Prestigio PER3172 va fi disponibil de la sfarsitul lunii noiembrie, in magazinele partenerilor Asbis.


Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 de reprezentanţe în 26 de ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania