Ianuarie 19, 2021
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Natus Vincere încheie un parteneriat pe mai mulți ani cu Logitech G

Ianuarie 17, 2020

Natus Vincere încheie un parteneriat pe mai mulți ani cu Logitech G

Organizația sportivă Natus Vincere și Logitech G, lider inovator în tehnologii și echipamente pentru jocuri, au anunțat astăzi un parteneriat în care Logitech G va deveni furnizorul exclusiv de periferice pentru jocuri NAVI. Pentru ambele părți, aceasta este o alianță firească și mult așteptată.

LogitechG

Logitech G, un brand Logitech International, este lider global în echipamentele de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile  tastaturi, mousi, căști, mousepad-uri, volane prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Prin produsele lor revoluționare, Logitech G este potrivirea perfectă pentru NAVI în scopul organizației de a fi lider în esporturi.

Yevhen Zolotarev, General Manager, NAVI

„Începem un nou deceniu pentru clubul nostru, cu un parteneriat cu un producător de top de echipament pentru pasionații de jocuri - Logitech G. Este minunat că cei care ne oferă căști, tastaturi, mouși sau gaming pad-uri, lucrează cu o mulțime de echipe și jucători și ascultă feedback-ul lor în timp ce dezvoltă noi dispozitive. Acest lucru este foarte încurajator și sunt foarte optimist cu privire la parteneriatul nostru ».

S1mple

„Este minunat că Logitech G adună feedback de la jucătorii profesioniști pentru a dezvolta noi dispozitive. Cred că aceasta este o abordare grozavă. Folosim astfel de dispozitive timp de 14 ore pe zi și cu siguranță putem indica anumite detalii care ar putea fi îmbunătățite. Mă bucur că începem să colaborăm cu Logitech G ».

9pasha

„Mă bucur că NAVI a început să coopereze cu Logitech G. Am avut ocazia să testez recent mouse-ul Logitech G703. Acum aștept cu nerăbdare să mă joc cu G PRO X. Încercați-ne la DreamLeague în ianuarie! »

Brent Barry, Head of Esports, Logitech G

"Ne mândrim că lucrăm cu echipe cu performanțe de vârf și știm că avem echipamentele care îi vor ajuta să concureze la nivelurile de vârf. Suntem încântați să colaborăm cu NAVI și cu sportivii lor de talie mondială pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele".