De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Ferrari by Logic3 lanseaza un nou model de casti cu functie pentru anularea zgomotelor externe

Octombrie 01, 2012

Ferrari by Logic3

Ferrari by Logic3 lanseaza un nou model de casti cu functie pentru anularea zgomotelor externe

Logic3 anunta disponibilitatea unui nou produs din colectia de produse premium audio Ferrari by Logic3, castile cu functie de anulare a zgomotelor exterioare (ANC).

CUMPARATI ONLINE

Ferrari by Logic3

Super performanta si design rafinat pentru un sunet de calitate.

1 octombrie 2012, Bucuresti: Logic3 anunta disponibilitatea unui nou produs din colectia de produse premium audio Ferrari by Logic3, castile cu functie de anulare a zgomotelor exterioare (ANC).

Imbratisand elemente de design si inspiratie de la colectia Ferrari by Logic3, mult asteptatele modele de casti Cavallino T350 si Scuderia R300 ANC ofera sunet de cea mai inalta calitate, reduc zgomotele ambientale si previn pierderea dinamicii.

Bazandu-se pe misiunea Ferrari by Logic3 de a oferi produse de exceptie sub brandul Ferrari, si aceste doua modele de casti sunt create din materiale premium pentru a asigura un confort maxim si o experienta audio premium.

Ashvin Patel, Logic3 CEO, a declarat: “Suntem incantati sa anuntam disponibilitatea castilor noastre ANC apartinand colectiei de produse audio Ferrari by Logic3.”

“Feedback-ul primit de la parteneri si cumparatori despre colectia de casti recent lansata a fost foarte pozitiv. Aceste noi modele sunt conform standardelor de excelenta stabilite de Ferrari, remarcandu-se atat prin stilul deosebit cat si prin performante tehnice de exceptie.

“In urmatoarele saptamani vom lansa si o gama de dock-uri care vor oferi, de asemenea, o experienta unica, celebrand performanta si designul prin care s-a remarcat Ferrari de-a lungul vremii.”

Stefano Saporetti, Head of Licensing at Ferrari, a declarat: “Aceste ultime produse din colectia Ferrari by Logic3 se remarca prin stil, calitate si performante audio deosebite. Suntem foarte incantati sa oferim admiratorilor brandului Ferrari un nou produs de calitate.”

Castile Ferrari by Logic3 ANC

Colectia Ferrari Cavallino este inspirata de emotia atemporala de a conduce o masina Ferrari. Materiale premium si finisaje superioare pentru o estetica de o frumusete aparte si un lux fara precedent. Gama este garantanta de ‘Cavallino Rampante’ (Prancing Horse) –simbolul excelentei si finetei.  

 • Modelul T350 este atent mestesugit si se remarca printr-un design luxos, finisaje de exceptie si este  inspirat din maiestria masinilor de curse
 • Atent prelucrate, castile ofera cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate
 • Sunt disponibile pe nuante de negru si bronz

Colectia Scuderia Ferrari  este inspirata de spiritul competitiv si inovatiile tehnologice ale echipei de Formula 1. Fiecare produs poarta simbolul atat de iubit al Scuderiei Ferrari.

 • Designul deosebit al modelul  R300 este inspirat de masinile de Formula 1 ale Scuderiei Ferrari, mai precis din grilele traditionale si fantele de aer aerodinamice incorporate in aceste masini.
 • Atent mestesugite din materiale premium, intrunesc cele mai inalte standarde de durabilitate si calitate
 • Sunt disponibile in doua culori: alb si argintiu

Aceste modele cat si celelate modele ale colectiei Ferrari by Logic3 sunt disponibile pe siteul www.Ferrari.com. In Romania produsele pot fi gasite in FORZA ROSSA STORE- Calea Victoriei, Nr. 1-5, Bucuresti. 

Colectia Ferrari by Logic3 este compusa din urmatoarele modele

Colectia Ferrari Cavallino ofera o experienta audio premium si un confort excelent:

 • Modelul T250 este disponibil pe nuante de negru si bronz
 • Modelele T150 si T150i beneficiaza de TFAT si tehnologie de anulare a zgomotelor de exterior si sunt disponibile pe nuante de negru si bronz
 • Modelele G150 si  G150i beneficiaza de TFAT si tehnologie de anulare a zomotelor exterioare si sunt disponibile in nuante de negru si alb

Colectia Scuderia Ferrari ofera un design elegant, calitate audio superioara si confort maxim.

 • Modelul R200 este disponibil pe nuante de argintiu si alb
 • Modelul P200 este un tribut adus echipei de Formula 1 si este disponibil in nuante de rosu si negru
 • Modelele R100 si R100i  beneficiaza de  TFAT si tehnologie de izolare a zgomotelor exterioare, sunt disponibile in alb si negru
 • Modelele S100 si S100i, beneficiaza de  TFAT si tehnologie de izolare a zgomotelor exterioare, sunt disponibile in alb si rosu


Despre Ferrari by Logic3

Logic3 s-a remarcat intotdeauna prin produse de inalta calitate, accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Dar, compania si-a dorit intotdeauna sa produca cele mai bune produse audio de pe piata si  sa ofere ceva cu adevarat exceptional. Ceva unic.  De aici s-a nascut si colaborarea Logic3 si Ferrari.

Performanta si calitatea sunt principalele atribute Ferrari. Modelele create reflecta dorinta consumatorilor de a beneficia de cele mai bune produse de pe piata. Ferrari a remarcat ambitia si pasiunea de care compania Logic3 a dat dovada si aceste doua atribute au fost decisive in incheierea acestui parteneriat.

Pentru realizarea acestei game de produse audio  cu adevarat speciale ce reflecta mostenirea Ferrari,  echipa Logic3 a lucrat cu cei mai apreciati designeri  din lume . Echipa a fost implicat in fiecare etapa a procesului, asigurandu-se ca fiecare produs al colectiei reflecta  atributele marcii Ferrari.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati siteul:  www.ferrari-by-logic3.com.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania