Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare ...
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică ...
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Septembrie 01, 2020
Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse, ...
August 28, 2020
Pentru a sărbători 95 de ani de inovație în materie de sunet, design și ...
Noile notebook-uri Lenovo G570 - foarte eficiente, foarte accesibile! In stoc la ASBIS

Octombrie 17, 2011

Lenovo, notebook

Obții mai multă valoare prin intermediul notebook-ului Lenovo G570.

CUMPARA

Obții mai multă valoare prin intermediul notebook-ului Lenovo G570. Poți stoca mai multă muzică, filme și jocuri datorită hard-discurilor de până la 750 GB. Folosești DirectShare pentru a-ți sincroniza fișierele cu cele de pe alte notebook-uri fără a fi nevoie de conexiune la internet. Beneficiezi de o performanță mai bună la rularea diverselor aplicații datorită memoriei DDR3 de până la 8GB și de o plăcută experiență vizuală prin grafica HD.

Mai multe caracteristici implică mai multe responsabilități; de aceea tehnologia de recunoaștere a figurilor VeriFace® asigură controlul accesului la notebook iar OneKey® Rescue System îți permite să faci backup și restaurare a datelor într-un mod foarte simplu. Sistemele echipate cu procesoare Intel® Core™ din generația a doua, care folosesc Intel® Turbo Boost Technology 2.0, beneficiază de un spor semnificativ de performanță, iar cele cu Lenovo Enhanced Experience 2.0 pentru Windows® 7, cu RapidBoost Technology, au un timp de startup cu aproximativ 20 de secunde mai bun ca în cazul unui sistem standard cu Windows® 7. Oricare ar fi ideea ta despre distracție, Lenovo G570 o transpune în viață.

PRICIPALELE SPECIFICAȚII

• Echipare cu procesoare până la Intel® Core™ i7 din generația a doua cu Intel® Turbo Boost Technology 2.0
  • Disponibile modele cu Windows® 7 Home Premium,  Lenovo Enhanced Experience 2.0 cu RapidBoost Technology
  • Ecran 15.6” HD (1366x768), format 16:9