Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
ASBIS a inceput distributia noilor placi de baza Intel cu CPU integrat

Mai 25, 2007

ASBIS a inceput distributia noilor placi de baza Intel cu CPU integrat

ASBIS a inceput distributia noilor placi de baza Intel cu CPU integrat catre partenerii sai din zona EMEA. Intel® Desktop Board D201GLY reprezinta o solutie inovatoare pentru piata "sub value".

New Intel Desktop Board Avand grafica si procesorul Intel® Celeron® integrate, acest nou model de placa de baza de la Intel asigura integrarea usoara in sistem precum si obtinerea unui sistem mult mai ieftin.

Aceasta placa vine cu 10/100 LAN si suporta pana la sase porturi Hi-Speed USB, asigurand atat conectivitate pentru aplicatii usoare ca email, acces Internet, chat si Voice Over IP (VoIP). Intel Desktop Board D201GLY este construita pe uATX-Compatible form factor.

Pentru informatii detaliate vizitati pagina D201GLY la intel.com.