De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Infinidat își dublează rata de creștere a veniturilor în regiunea EMEA, în 2017

Mai 11, 2018

Infinidat își dublează rata de creștere a veniturilor în regiunea EMEA, în 2017

Infinidat și-a dublat rata de creștere a veniturilor în regiunea EMEA în 2017

Expertul în stocarea datelor Infinidat Ltd., cu soluții de stocare de date petabyte, și-a dublat veniturile EMEA în 2017 față de anul precedent.

Acest succes nu se datorează doar performanțelor companiei în regiunea EMEA ci și investițiilor în dezvoltarea gamelor de produse. În plus, Infinidat a reușit să transforme clienții satisfăcuți în promoteri.

Pentru a-și susține creșterea continuă, compania va continua să investească în programul său de afiliere. Anul trecut, programul a contribuit cu majoritatea veniturilor realizate în regiunea EMEA.

Noul director pentru regiunea EMEA, Hanan Altif, anterior manager de regiune la VMware, va continua să crească vânzările pe canalul de distribuție, să mențină relațiile comerciale existente și să investească în dezvoltarea rețelei de parteneri la nivel EMEA printr-un program de formare și certificare de parteneri. În plus, compania va recruta personal suplimentar în acest an, numai în trimestrul următor fiind planificată o creștere cu 20% a numărului de reprezentanți de vânzări.

"În cursul anului trecut, companii cunoscute care lucrează cu alți furnizori de stocare au devenit mai conștiente de Infinidat și au monitorizat îndeaproape oferta noastră de produse, oferta noastră specială și creșterea noastră", a declarat Dan Shprung, Vicepreședinte EMEA, Infinidat. "Unele dintre aceste companii se numără acum printre clienții noștri și, depășind așteptările clienților și partenerilor, numele Infinidat nu numai că a reușit să capteze noi piețe, cum ar fi Spania și Portugalia, ci și să câștige teren în rândul companiilor mai mari".

Cu o creștere continuă pe parcursul ultimilor trei ani, Infinidat a anunțat totodată, în al treilea trimestru al anului 2017, finalizarea unei runde de finanțare a seriei C în valoare de 95 milioane USD, ca urmare a unei evaluări de 1,6 miliarde USD. Prin aceasta, compania a devenit noul lider în industria de stocare ce este estimată la 40 de miliarde USD.

Principalele realizări ale anului 2017, pe scurt:

Performanța canalului de distribuție

- Infinidat a dezvoltat parteneriate puternice și de succes în 2017, ce au reprezentat 80% din veniturile EMEA.

- Compania a numit un nou director de canal pentru regiunea EMEA pentru a continua extinderea dinamică a rețelei de distribuție

- În 2017, Infinidat a dobândit noi parteneri, inclusiv mulți care s-au mutat în mod proactiv de la furnizori de stocare mai mari la Infinidat

Inovații

- Infinidat continuă să investească în departamentul său de cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta extensii la InfiniBox

- În noiembrie 2017, InfiniBox R4 a fost introdus cu noi caracteristici, printre care: replicare sincronă, QoS și îmbunătățiri majore ale serviciilor NAS, diferențiindu-se astfel de ofertele concurenților

Extinderea în noi regiuni

Compania continuă să se extindă în noi regiuni din EMEA. De exemplu, în 2017 au fost plasate noi comenzi în Republica Cehă, Suedia, Spania și Portugalia. În plus, compania continuă să-și extindă creșterea în industriile de importanță crescută, unde fiabilitatea stocării datelor, scalabilitatea și latența sunt critice - cum ar fi: în domeniul energiei și utilităților, al telecomunicațiilor și al finanțelor.

Abordare software în loc de All-Flash

Spre deosebire de sistemele tradiționale de stocare enterprise, a căror performanță depinde de hardware-ul flash scump, InfiniBox urmărește o abordare software. Sunt utilizați algoritmi de învățare a mașinilor pentru a obține performanță și fiabilitate foarte ridicate cu echipamente hardware necostisitoare. InfiniBox permite acum eficientizarea costurilor, accesibilă anterior doar pentru Google, Facebook și alți operatori cloud hyperscale, inclusiv centre de date enterprise.

"Dincolo de tehnologia noastră, abordarea diferită Infinidat ne-a permis să ne ascultăm cu adevărat clienții - obținând un avantaj clar față de concurenții noștri", a continuat Shprung. "Prin serviciile noastre de consultanță pentru clienți și numirea recentă a lui Eran Brown în calitate de CTO pentru regiunea EMEA, clienții companiei noastre se adresează în mod direct departamentului nostru de cercetare și dezvoltare, ajutându-ne să continuăm să livrăm produse și funcții inovatoare, care susțin motto-ul nostru: Răspundeți provocărilor lumii bazate pe date în care trăim." 

Vă interesează produsele Infinidat? Contactați echipa ASBIS la sales@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania