Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Noul GPS Prestigio cu vizualizare tridimensionala, de numai 13 mm grosime!

Noiembrie 05, 2009

Noul GPS Prestigio cu vizualizare tridimensionala, de numai 13 mm grosime!

Prestigio are placerea de a adauga in portofoliul sau doua noi sisteme de navigatie GPS: GeoVision4100 si GeoVision3100, proiectate pentru a va face viata mai usoara, in sensul simplitatii si comoditatii. Cu o grosime de numai 13 mm si vizualizare tridimensionala, alegerea traseului corect e mai usoara ca oricand!

GORINCHEM , Olanda - Prestigio este dedicata ofertei celor mai performante aplicatii software de pe piata, iar GV3100 si GV4100 nu fac exceptie! Ambele ofera software-ul de navigatie premiat iGO AMIGO, cu harti detaliate si vizualizare tridimensionala impresionanta, pentr

CUMPARATI

u orientarea cu usurinta, oriunde mergeti: acum, cladirile si reperele celebre sunt usor de recunoscut cand treceti cu automobilul pe langa ele. Ecranul tactil de inalta rezolutie are o interfata simpla, usor de utilizat. Culorile vii ale ecranului, butoanele mari, textele clare, pictogramele sugestive si tranzitiile animate ale imaginilor ofera o experienta mai placuta la navigare. De asemenea, aveti acces la mii de puncte de interes (POI) cum ar fi benzinariile, hotelurile si restaurantele.

Modelul modern si foarte practic este o alta caracteristica importanta a GV3100 si GV4100: Aceste dispozitive GPS sunt compacte, usoare, extrem de putin voluminoase si au doar 13 mm grosime. Sunt printre cele mai subtiri dispozitive de navigare de pe piata si pot fi purtate cu usurinta in buzunar sau in poseta.

Diferenta intre cele doua modele noi din portofoliul Prestigio consta in dimensiunile ecranului: GV3100 are ecran de 3,5 inch, iar GV4100 de 4.3 inch. Ambele ofera aceleasi specificatii extraordinare si caracteristici principale:

Atat GV3100 cat si GV4100 sunt livrate standard cu asistent de instruire integrat, care explica toate caracteristicile importante pentru cei aflati la prima utilizare, in format expunere diapozitive.

Istoricul inteligent invata efectiv stilul de conducere si obiceiurile utilizatorului si ofera o lista cu cele mai probabile destinatii, in functie de pozitia curenta GPS si de traseele urmate anterior.
Functia "Unde ma aflu?" ajuta utilizatorii in situatii de urgenta, specificand pozitia curenta GPS si ajutand la localizarea asistentei aflate in apropiere, cum ar fi posturi de politie, ambulanta, service auto etc.
De asemenea, actualizarea hartilor si achizitionarea de continut suplimentar este acum mai usoara, 24 de ore din 24, datorita noului portal Web Prestigio.Naviextras.com. Deoarece anual se modifica 20% din drumurile din Europa, cel mai recent continut pentru sistemul GPS este vital, fie ca hoinariti, calatoriti frecvent ori doriti sa economisiti timp si sa nu va rataciti.

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Pentru informatii suplimentare, contactati press@prestigio.com.