Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Noul GPS Prestigio cu vizualizare tridimensionala, de numai 13 mm grosime!

Noiembrie 05, 2009

Noul GPS Prestigio cu vizualizare tridimensionala, de numai 13 mm grosime!

Prestigio are placerea de a adauga in portofoliul sau doua noi sisteme de navigatie GPS: GeoVision4100 si GeoVision3100, proiectate pentru a va face viata mai usoara, in sensul simplitatii si comoditatii. Cu o grosime de numai 13 mm si vizualizare tridimensionala, alegerea traseului corect e mai usoara ca oricand!

GORINCHEM , Olanda - Prestigio este dedicata ofertei celor mai performante aplicatii software de pe piata, iar GV3100 si GV4100 nu fac exceptie! Ambele ofera software-ul de navigatie premiat iGO AMIGO, cu harti detaliate si vizualizare tridimensionala impresionanta, pentr

CUMPARATI

u orientarea cu usurinta, oriunde mergeti: acum, cladirile si reperele celebre sunt usor de recunoscut cand treceti cu automobilul pe langa ele. Ecranul tactil de inalta rezolutie are o interfata simpla, usor de utilizat. Culorile vii ale ecranului, butoanele mari, textele clare, pictogramele sugestive si tranzitiile animate ale imaginilor ofera o experienta mai placuta la navigare. De asemenea, aveti acces la mii de puncte de interes (POI) cum ar fi benzinariile, hotelurile si restaurantele.

Modelul modern si foarte practic este o alta caracteristica importanta a GV3100 si GV4100: Aceste dispozitive GPS sunt compacte, usoare, extrem de putin voluminoase si au doar 13 mm grosime. Sunt printre cele mai subtiri dispozitive de navigare de pe piata si pot fi purtate cu usurinta in buzunar sau in poseta.

Diferenta intre cele doua modele noi din portofoliul Prestigio consta in dimensiunile ecranului: GV3100 are ecran de 3,5 inch, iar GV4100 de 4.3 inch. Ambele ofera aceleasi specificatii extraordinare si caracteristici principale:

Atat GV3100 cat si GV4100 sunt livrate standard cu asistent de instruire integrat, care explica toate caracteristicile importante pentru cei aflati la prima utilizare, in format expunere diapozitive.

Istoricul inteligent invata efectiv stilul de conducere si obiceiurile utilizatorului si ofera o lista cu cele mai probabile destinatii, in functie de pozitia curenta GPS si de traseele urmate anterior.
Functia "Unde ma aflu?" ajuta utilizatorii in situatii de urgenta, specificand pozitia curenta GPS si ajutand la localizarea asistentei aflate in apropiere, cum ar fi posturi de politie, ambulanta, service auto etc.
De asemenea, actualizarea hartilor si achizitionarea de continut suplimentar este acum mai usoara, 24 de ore din 24, datorita noului portal Web Prestigio.Naviextras.com. Deoarece anual se modifica 20% din drumurile din Europa, cel mai recent continut pentru sistemul GPS este vital, fie ca hoinariti, calatoriti frecvent ori doriti sa economisiti timp si sa nu va rataciti.

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Pentru informatii suplimentare, contactati press@prestigio.com.