Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Prestigio lanseaza o nouă soluţie completă GPS cu navigaţie 3D, Bluetooth şi emiţător FM

Aprilie 19, 2010

O nouă soluţie completă GPS cu navigaţie 3D, Bluetooth® şi emiţător FM!

CUMPARATI

GORINCHEM, Olanda – Prestigio îşi concentrează eforturile în a oferi dispozitive de navigaţie GPS unice , practice şi performante, iar ultimele două modele nu fac excepţie de la aceste reguli! Ridicăm încă o dată standardele, prin lansarea modelelor GV4120BT şi GV5120BT, care asigură un pachet complet de navigaţie, persoanelor care îşi doresc o soluţie GPS. Noile modele au o grosime de doar 13mm, beneficiază de vizualizare 3D şi încorporează un emiţător FM şi modul Bluetooth® pentru o apelare telefonică uşoară. Noile echipamente GPS de la Prestigio vor fi disponibile in Romania începând cu 27 aprilie, la un preţ competitiv, prin intermediul partenerilor noştri.

GV4120BT şi GV5120BT au fost create pentru a vă uşura stilul de viaţă, prin simplitate şi accesibilitate. Mulţumită tehnologiei Bluetooth® încorporată în aceste echipamente, puteţi efectua apeluri telefonice fără a fi nevoie să luaţi mâinile de pe volan. Kitul handsfree este compatibil cu toate telefoanele mobile echipate cu conectare Bluetooth ®.

Noile modele beneficiază de un emiţător FM, care foloseşte unde radio FM pentru a rula fişiere în format MP3 de pe dispozitivul GPS pe echipamentul radio al maşinii. GV4120BT şi GV5120BT pun la dispoziţie un soft de navigaţie cu hărţi detaliate şi grafică 3D uimitoare, pentru o orientare mai uşoară oriunde v-aţi afla: este uşor să recunoaşteţi clădiri şi peisaje cunoscute, în timp ce conduceţi. Aveţi acces la o serie de puncte de interes (POI) cum ar fi benzinării, hoteluri şi restaurante.

Aceste echipamente GPS sunt compacte, uşoare, foarte subţiri , cu o grosime de doar 13mm. Sunt printre cele mai subţiri echipamente de navigaţie de pe piaţă, şi pot fi transportate cu uşurinţă într-un buzunar sau o poşetă. Diferenţa dintre cele două modele Prestigio este dată de dimensiunile ecranelor: GV4120BT are un ecran de 4.3”, în timp ce GV5120BT are un ecran de 5”. Aceste ecrane vă vor îmbunătăţi experienţa de navigare mulţumită unor culori vibrante, butoanelor mari, un text clar, iconiţe intuitive şi animaţii la schimbarea meniurilor.

Funcţiile echipamentelor GPS Prestigio:

• Tutorial inclus – GV4120BT şi GV5120BT sunt echipate cu un tutorial în format slide-show care explică, celor ce utilizează pentru prima dată un navigator GPS, toate funcţiile importante ale echipamentului.
  • Tastatura inteligentă, care facilitează introducerea numelor de străzi şi oraşe prin oferirea celor mai probabile opţiuni, bazate pe destinaţiile folosite anterior şi dimensiunea populaţiei din oraşele respective.
  • Calcularea complexă a rutelor – GV4120BT şi GV5120BT stabilesc rutele într-un timp redus, cu variante scurte şi economice, fiind uşor de urmărit, prin includerea unor manevre simple şi utilizarea, pe cât posibil, a bulevardelor mari.
  • Istoric inteligent care urmăreşte comportamentul utilizatorului oferind o listă preferată de destinaţii, bazată pe poziţia curentă prin GPS şi rutele precedente.
  • Urgenţă – Funcţia “Unde mă aflu?” ajută utilizatorii aflaţi într-o situaţie delicată: funcţia afişează poziţia curentă GPS şi vine în ajutorul utilizatorului cu asistenţă cum ar fi secţii de poliţie, ambulanţă, service auto etc.
  • Suportul audio prin voce este disponibil în 43 de limbi, astfel încât, ca sa fiţi atent la drum, vă puteţi ghida după instrucţiuni în timp ce conduceţi.
  • Update gratuit pentru hărţi, timp de un an, informaţii adiţionale sunt disponibile pe:

O calculare mai rapidă a rutelor, mulţumită procesorului Atlas 4 la frecvenţa 533 MHz - cel mai rapid CPU de pe piaţă!

Accesorii incluse: kit de montare în maşină, încărcător de maşină, pointer, cablu USB, ghid de instalare, utilitarul ActiveSync şi CD-ul cu documentaţia. GV5120BT beneficiază şi de o husă din piele pentru transport.

.

Pentru a descărca materialele de lansare ale noilor echipamente Prestigio GPS, faceţi click pe link-urile de mai jos:

GeoVision 4120BT: http://marketing.prestigio.com/$Promotion/Datasheets/GPS/GeoVision-4120BT-5120BT/EN_GV4120BT_Datasheet_0310.pdf

GeoVision 5120BT: http://marketing.prestigio.com/$Promotion/Datasheets/GPS/GeoVision-4120BT-5120BT/EN_GV5120BT_Datasheet_0310.pdf

Imagini: http://marketing.prestigio.com/$Pictures_of_Products/GPS/GV_4120BT-5120BT/

Pentru mai multe informaţii şi specificaţiile tehnice ale echipamentelor de navigaţie Prestigio GPS, vizitaţi situl nostru: www.prestigio.com

Part numberele ce vor fi disponibile la ASBIS Romania:

PGPS4120BNWE2GBBTNG
GeoVision 4120 GPS Navigator (4.3" Atlas IV, 64 channels, ultra slim, Bluetooth, FM transmitter, IGO Amigo software 3D) Eastern Europe maps with Western Europe major roads. 1 year map update free

PGPS5120BNWE2GBBTNG
GeoVision 5120 GPS Navigator (5" Atlas IV, 64 channels, ultra slim, Bluetooth, FM transmitter, IGO Amigo software 3D) Eastern Europe maps with Western Europe major roads. 1 year map update free

Pentru a achiziţiona online aceste produse, începând cu data de 27 aprilie vizitaţi www.asbis.ro

Prestigio GPS: Take the right way!

Despre Prestigio
Prestigio oferă o combinaţie exclusivă de eleganţă, calitate ridicată, tehnologii avansate şi design de ultimă generaţie. Dorim să oferim o calitate îmbunătăţită a stilului de viaţă, prin produse de lux calitative, acelor persoane care se bucură de un stil de viaţă contemporan. Portofoliul nostru include mai multe colecţii de echipamente de navigaţie GPS, nettop-uri, dispozitive de stocare, genţi de notebook, şi multe altele. Compania îşi menţine angajamentul în a oferi produse inovatoare şi fiabile, care întrunesc cerinţele actuale în materie de noutăţi IT şi echipamente electronice. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la adresa asbis@itmgroup.ro .