Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare ...
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică ...
ASBIS Romania a semnat cu Dell un acord de distribuţie pentru gama de soluţii business

Iulie 29, 2013

Dell

ASBIS Romania, filiala locală a Grupului ASBIS, unul dintre distribuitorii importanți din piața IT din România, a încheiat cu Dell un acord de comercializarea a gamei de produse destinate întreprinderilor și altor instituții cu dimensiuni mari.

De 28 de ani, Dell oferă organizațiilor guvernamentale, diverselor comunităţi, companiilor şi persoanelor fizice de pretutindeni posibilitatea de a folosi cele mai noi tehnologii disponibile şi soluţii inovatoare, menite şi concepute special să satisfacă nevoile utilizatorilor şi să le permită să fie eficienţi la un cost mai mic prin integrarea acestora în activitatea lor.

ASBIS Romania, distribuitor autorizat Dell, va comercializa, începând din acest trimestru și gama de produse de tip commercial, oferind soluții Dell flexibile si adaptate pentru fiecare segment de piață, și vorbim aici de firme și organzații SMB, sau de firme mari,  companii multinaționale și instituții guvernamentale. Oferta ASBIS Romania va include toată gama de soluţii Dell, de la laptop-uri, tablete, stații de lucru şi stații grafice, la servere, soluții de stocare si networking.

“Suntem încântaţi că am găsit în ASBIS Romania un partener solid, cu care avem o colaborare de lungă durată, un partener cu o expertiză vastă în domeniul IT, capabil să dezvolte rapid o nouă linie de business. “ a precizat domnul Dragoș Mateescu, regional director Dell South Emerging Europe. “Prin semnarea acestui nou acord, ne consolidăm prezenţa pe piaţa produselor de business, oferind prin ASBIS Romania o gamă de soluţii perfomante, capabile să susţină şi să ajute la dezvoltarea oricărui tip de afacere. “

“Odată cu finalizarea noului acord de distribuție, ASBIS Romania reușește să-și întregească portofoliul de produse Dell oferit partenerilor, demonstrând încă o dată că este un jucător puternic pe piața IT din România si afirmându-și angajamentul de a investi în segmentul enterprise.“ a precizat domnul Ion Cușa, Country Manager al ASBIS Romania. “Ne propunem ca împreună cu Dell să oferim partenerilor noștri noi posibilităţi de dezvoltare, care să ajute la creșterea business-ului și la generarea de profit.”