De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
SonicWall lansează noua platformă Capture Cloud

Mai 17, 2018

SonicWall lansează noua platformă Capture Cloud

SonicWall vă ajuta să protejati mai bine ceea ce este important - afacerea, clienții, confidențialitatea și datele dvs. - împotriva celor mai periculoase atacuri cibernetice de astăzi.

Noua platformă Capture Cloud integrează portofoliul complet de produse SonicWall, funcționalități și servicii pentru a oferi clienților o experiență eficientă și ușor de utilizat.

Noile capabilități RTDMI ™ protejează clienții Capture ATP și Email Security de atacuri care se folosesc de memoria RAM și programe malware de tip zero-day, incluzând PDF-uri și documente Microsoft Office suspecte.

Noul centru de securitate Capture oferă vizibilitate specifică clienților, gestionarea dispozitivelor, analize avansate și raportare.

Noile soluții NSv firewall virtual și firewall pentru aplicații web (Web Application Firewall-WAF) combina avantajele securității unui firewall fizic cu avantajele operaționale și economice ale virtualizării în cloud public și privat.

Noul client Capture oferă capabilități avansate de securitate pentru endpoint-uri și de “rollback”.

Noua gamă de echipamente firewall NSa 3650, 4650 și 5650 oferă mai mult decât dublul numărului de conexiuni SPI (până la 4 milioane) și cvadruplează numărul de conexiuni DPI-SSL în comparație cu modelele precedente.

Noul sistem de operare SonicOS 6.5.1 se instalează pe echipamentele NSa, introduce un set bogat de API-uri pentru scripting și automatizarea firewall-ului și include o integrare aprofundată cu instrumente third-party.

Noile contoare de avertizare SonicWall permit clienților să beneficieze de informații inteligente privind amenințările cibernetice pentru obținerea unor rezultate reale în domeniul securității.

Dacă doriți mai multe informații despre aceste soluții noi:

- Urmăriți webinarul disponibil la cerere SonicWall Product Launch Overview

- Participați la webinariile Technical Tuesday

- Urmați noile cursuri de vânzări și tehnice din cadrul SonicWall University

- Accesați întrebările frecvente, prezentări, comparații tehnice și multe alte instrumente de vânzari disponibile în cadrul portalului pentru parteneri SecureFirst

- Utilizati modelele predefinite pentru emailuri și transmiteți clienților dumneavoastră știri importante prin intermediul portalului de marketing Overdrive 2.0

Accesează SECUREFIRST PARTNER PORTAL aici

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania