Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...

Februarie 03, 2012

Canyon

Canyon lansează o nouă ediţie limitată: Stealth Series

Brandul de accesorii IT Canyon anunţă ediţia Canyon Stealth. Noua serie limitată se diferenţiază prin designul cool, iar puterea şi atitudinea colecţiei sunt date de culoarea neagră, cu detalii portocalii, a produselor.

Canyon lansează o nouă ediţie limitată: Stealth Series

Canyon Stealth include cinci modele de genţi pentru laptop, realizate dintr-un material rezistent şi impermeabil, astfel încât notebook-urile vor fi protejate de vremea de afară. Materialul din interiorul genţilor protejează laptopul, calculatorul portabil sau mini-notebook-ul de zgârieturi şi lovituri.

Cele patru modele de mouşi asigură mixul potrivit de confort, precizie şi funcţionalitate, toate încorporate în designul specific ediţiei. Atât mouşii wireless, cât şi cei cu fir, au un strat de cauciuc fin, care le măreşte durabilitatea şi rezistenţa.

Căştile Canyon Stealth Series au fost create astfel încât să garanteze acurateţe acustică, balans şi claritate sunetului, astfel încât melodiile din playlist să se distingă oricând, oriunde. Toate modelele sunt compacte şi uşoare, iar carcasa de cauciuc oferă protecţie şi confort utilizatorului.

Un alt produs din ediţia limitată Canyon Stealth îl reprezintă sistemul audio pentru birou, care are o reproducere audio clară, sunete înalte şi bass precise şi puternice.

Ediţia limitată Canyon Stealth va fi disponibilă în Romania, începând cu luna aprilie.

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.