Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Iunie 01, 2021
Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop ...
Mai 06, 2021
Pentru jucători, creatori și utilizatori de PC ce doresc super performanțe; ...
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Canyon lanseaza 2 standuri cu design unic si versatil pentru Tablete si iPad-uri

August 14, 2012

tableta, Canyon

Bucuresti, 14 august – Canyon are placerea de a anunta lansarea a doua modele inovative de standuri pentru tablete si iPaduri, cu design unic pentru care se asteapta brevetul de inregistrare.

CUMPARATI ONLINE

Canyon

Standurile sunt concepute pentru a fi utilizate cu orice model de tableta existent pe piata, iar functionalitatea de care dau dovada imbunatatesc experienta utilizarii tabletelor. Produsele sunt disponibile in magazinele partenerilor nostri din regiunea EMEA si in tarile fostei Uniuni Sovietice.

Dupa o montare rapida si usoara, noile standuri inovative Canyon va permit sa folositi iPad-ul sau tabletele pe orice fel de suprafata. Concepute pentru a usura vizualizarea in orice mediu, standurile se pot roti datorita functiei  de rotatie de 360 de grade, astfel incat puteti alege modul landscape sau portrait. Forma standurilor va permite sa asezati tableta cum doriti si sa o utilizati cu o singura mana in timp ce cu cealalta puteti sa notati informatii sau sa vorbiti la telefon. Fiecare stand are suportul acoperit cu cauciuc, astfel incat sa se fixeze cat mai bine si pe suprafete foarte netede precum sticla sau granitul.

Standul CNA-USTAND1x este dotat cu un autocolant transparent si cu o ventuza ce permite montarea lui pe orice suprafata, indiferent daca vorbim de cauciuc, metal sau plastic. Standul CNA-ISTAND1x se poate folosi si pentru iPad2 si  Noul iPad.

Produsele sunt disponibile in alb, negru si argintiu si indeplinesc standardele de calitate dovedite de  produsele Canyon de-a randul anilor.

“Suntem incantati ca putem aduce pe piata din ce in ce mai multe produse ce reflecta creativitatea si abilitatile de proiectare ale echipei Canyon” a declarat Geert van Dijk, Canyon VP Sales & Marketing. “Atentia deosebita pe care o acordam echipei noastre care se ocupa de designul produselor este una din masurile strategice pe care le-am luat pentru a face din Canyon unul dintre cei mai importanti producatori de electronice si accesorii IT.”

Despre CANYON

CANYON este un brand vesel, tânăr şi dinamic, care îşi doreşte să transforme stilul de viaţă într-unul confortabil, oferind tuturor produse IT şi periferice pentru PC practice, uşor de utilizat şi accesibile ca preţ. Gama noastră de produse este creată pentru a ne indeplini angajamentul în a oferi produse stilate la preţuri competitive, fără a compromite calitatea. Fondat în 2003, CANYON este unul dintre brandurile internaţionale cu cea mai mare rată de creştere în regiunile Asia şi EMEA. Pentru mai multe informaţii, vizitati site-ul www.canyon-tech.com sau pagina http://www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său. ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.