De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Hugh Turvey, creatorul editiei limitate Canyon X-Ray, in Romania

Septembrie 29, 2011

Canyon

Hugh Turvey, creatorul editiei limitate Canyon X-Ray, in Romania

Artistul englez Hugh Turvey, recunoscut pentru fotografiile sale inedite, a prezentat prima sa expoziţie de lucrari in Romania, cu ocazia lansarii oficiale a noii editii limitate – Canyon X-Ray. Evenimentul s-a desfasurat in Atelier 030202, in Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucureşti.


Artistul englez Hugh Turvey, recunoscut pentru fotografiile sale inedite, a prezentat prima sa expoziţie de lucrari in Romania, cu ocazia lansarii oficiale a noii editii limitate – Canyon X-Ray.

        CUMPARATI

Evenimentul s-a desfasurat in Atelier 030202, in Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Întâmpinaţi de o atmosferă originală, invitaţii au intrat intr-o lume aparte, nevazute cu ochiul liber pana acum, o lume care l-a fascinat dintotdeauna pe Hugh Turvey: “Inca de mic am fost condus de o curiozitate deosebita legata de lumea care ne inconjoara. Din copilarie aveam obiceiul sa descopar si ce se afla inauntrul lucrurilor si cum functioneaza acestea. Tehnologia X-ray imi da posibilitatea de a obtine aceasta perspectiva si de a o tranforma in arta.”, declara artistul.

Turvey este unul dintre putinii artisti contemporani care folosesc tehnologia X-Ray. Acesta a descoperit pasiunea pentru fotografie sub tutela renumitului fotograf Gered Mankowitz. In anul 1996, Turvey a inceput sa studieze fotografia de tipul X-Ray, dupa ce a fost rugat sa creeze imagini alternative pentru coperta unui album. Ulterior, cu suportul Bibliotecii de fotografie stiintifica, a produs o serie de radiografii colorate ale obiectelor pe care le folosea zilnic. Printre proiectele sale se numara Flowers X-Ray, Pin-up X-ray, Radiology Art

Hugh Turvey a realizat pentru Canyon gama de produse cu design unic – Canyon X-Ray. Toate produsele au fost create cu ajutorul tehnologiei X-ray. “Acesta a fost unul dintre cele mai captivante proiecte ale anului. Am realizat imagini speciale pentru fiecare produs din aceasta editie. Sub semnatura mea, aceste produse vor fi distribuite in peste 30 de tari din intreaga lume.”, spune Hugh Turvey.

Produsele care fac parte din gama Canyon X-Ray sunt: mouse optic cu fir, mouse optic wireless, set de boxe 2.0, căşti stereo DJ Style, căşti stereo, sticker universal pentru notebook, ghiozdan pentru notebook-uri de 15.6 inci, genti pentru notebook-uri de 13.3 şi 15.6 inci si huse pentru notebook-uri de 10, 13.3 şi 15.6 inci.

Ediţia limitată X-Ray va fi disponibilă in magazinele partenerilor Asbis.

Pentru mai multe detalii despre Hugh Turvey, accesati urmatorul website: http://www.x-rayartist.com/

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania