Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Canyon va prelua rolul de sponsor în cadrul turneului EuroCup Final Four 2008

Aprilie 14, 2008

Canyon va prelua rolul de sponsor în cadrul turneului EuroCup Final Four 2008

Cu sprijinul companiei mamă, Asbis Enterprise, un distribuitor mondial de componente IT şi periferice, Canyon Technology vă anunţă cu mândrie faptul că a devenit sponsor al turneului FIBA EuroCup Final Four 2008, care se va desfăşura în Cipru cu meciuri în data de 18 şi 20 aprilie.

ASBIS EuroCup Final Four 2008„Este o onoare pentru noi să contribuim la un asemenea eveniment. Acest lucru este în deplină concordanţă cu ambiţia noastră de a promova un stil de viaţă activ pentru persoanele tinere şi dinamice”, a declarat Geert van Dijk, Vice- Preşedinte Vânzări şi Marketing la Canyon. A mai adăugat: „Sportul reflectă valorile în care noi credem, precum distracţie, colaborare, spirit de echipă, succes şi excelenţă”.

Fanii baschetului din întreaga Europă vor urmări a cincia ediţie a competiţiei anuale a celor mai buni sportivi, EuroCup Final Four 2008. Echipele calificate de anul acesta sunt Belarus şi Proteas Eka Ael din Cipru, care găzduieşte evenimentul în Limassol.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi unul din următoarele website-uri:

www.canyon-tech.com
www.fibaeurope.com
www.asbis.com

Despre Canyon

Înfiinţată în anul 1999, Canyon este una din mărcile IT cu cea mai rapidă creştere în produsele electronice de consum din Asia şi regiunea EMEA. Oferă o gamă diversificată de produse accesibile, cum ar fi PC-uri, multimedia MP3 playere, difuzoare, căşti, mouse-uri, camere web, genţi pentru notebook-uri şi multe altele. Canyon a beneficiat din plin de expertiza şi îndrumarea companiei mame, Asbis Enterprise, un distribuitor mondial de componente IT şi periferice, listată la Bursa de valori din Londra şi Varşovia.