Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Canyon lanseaza noul site corporativ si anunta ziua Canyon

Mai 14, 2007

Canyon lanseaza noul site corporativ si anunta ziua Canyon

Canyon, anunta lansarea unei versiuni complet noi a site-ului corporativ Canyon. Noul site este disponibil la acelasi URL www.canyon-tech.com. Pentru a sarbatori lansarea noului site, ASBIS Romania lanseaza promotia CANYON DAY, valabila numai in data de 16 mai.

Canyon lanseaza noul site corporativ si anunta ziua CANYON

Canyon, anunta lansarea unei versiuni complet noi a site-ului corporativ Canyon. Noul site este disponibil la acelasi URL www.canyon-tech.com. La 15 mai 2007 se va sarbatori Ziua Canyon la magazinele partenerilor locali din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Site-ul prezinta numeroase detalii noi, inclusiv o noua grafica si functii noi precum si o sectiune de navigare usoara care ajuta utilizatorii sa acceseze rapid si cu usurinta gama completa de resurse Canyon. Noile canale dedicate ofera noi informatii despre dezvoltarile companiei, cele mai recent lansate produse, precum si scurte descrieri despre produse. Site-ul revizuit contine link-uri directe catre partenerii Canyon din tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Exista o optiune de afisare separata a distribuitorilor, revanzatorilor, retailerilor si e-tailerilor. Principalul punct de atractie al noului site il reprezinta catalogul de produse aproape complet refacut si imbogatit, care are drept scop oferirea unui maximum de beneficii clientilor. Catalogul a fost impartit in grupuri functionale pentru a facilita cautarea produselor. Noul catalog contine fotografii, descrieri, specificatii ale produselor, precum si software downloadabil pentru produse. De asemenea, fiecare pagina a produselor va contine link-uri catre toate informatiile referitoare la produs, precum stiri, descrieri, teste si comunicate de presa.

PROMO CANYON DAY

1. ACHIZITIONATI PRODUSE CANYON IN 16.05

2. ACCESATI www.canyon-tech.com

3. COMPLETATI formularul

4. PRIMITI CADOU: CNR-MSOPT4 +  CN-HS1

Mouse CANYON
(Optical, 4btn, USB/PS/2, Black)
Retail, 1-pk

Headset CANYON Binaural Headphones 20Hz-20kHz, Ext. Microphone, 2.5m, Cable, Ret.

Cadourile se vor acorda numai dupa ce ati efectuat pasii 1 - 2 - 3