Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România

Septembrie 22, 2009

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România, care devine unul dintre importatorii şi distribuitorii brand-ului BenQ în România. Prin parteneriatul cu ASBIS România, BenQ asigură disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse.

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România, care devine unul dintre importatorii şi distribuitorii brand-ului BenQ în România. Prin parteneriatul cu ASBIS România, BenQ asigură disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse - de la monitoare LCD, monitoare TV, all-in-one PC-uri, proiectoare, netbook-uri, camere foto digitale şi până la perifericele pentru PC - în reţeaua ASBIS din întreaga ţară.

„Sunt convins că ASBIS România prin portofoliul său de parteneri locali va oferi o mai bună acoperire segmentelor de piaţă cărora doream să ne adresăm. Decizia de a adăuga un nou partener în România vine în primul rând pe fondul planificării strategiei pentru perioada de revenire a pieţei. BenQ va oferi astfel cele mai noi tehologii cum ar fi monitoarele LCD cu LED, proiectoarele educaţionale 3D sau PC-urile all-in-one întregii reţele de dealeri Asbis.”, declară Dragoş Salamac, team leader BenQ pentru România.

“Listarea produselor BenQ în oferta noastră este încă un pas înainte pe care îl facem în cadrul strategiei de a le oferi clienţilor produse atrăgătoare, care să le aducă mai multe vânzări şi profit. Gama produselor BenQ comercializate este foarte cuprinzătoare, BenQ oferind produse de calitate la preţuri atractive. Avem convingerea că şi clienţii noştri vor găsi noi posibilităţi de a-şi spori afacerile prin intermediul produselor BenQ”, a declarat Monica Aluaş, director general ASBIS România.

Click aici  pentru mai multe informatii despre promotia BenQ la ASBIS.