Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România

Septembrie 22, 2009

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România, care devine unul dintre importatorii şi distribuitorii brand-ului BenQ în România. Prin parteneriatul cu ASBIS România, BenQ asigură disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse.

BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România, care devine unul dintre importatorii şi distribuitorii brand-ului BenQ în România. Prin parteneriatul cu ASBIS România, BenQ asigură disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse - de la monitoare LCD, monitoare TV, all-in-one PC-uri, proiectoare, netbook-uri, camere foto digitale şi până la perifericele pentru PC - în reţeaua ASBIS din întreaga ţară.

„Sunt convins că ASBIS România prin portofoliul său de parteneri locali va oferi o mai bună acoperire segmentelor de piaţă cărora doream să ne adresăm. Decizia de a adăuga un nou partener în România vine în primul rând pe fondul planificării strategiei pentru perioada de revenire a pieţei. BenQ va oferi astfel cele mai noi tehologii cum ar fi monitoarele LCD cu LED, proiectoarele educaţionale 3D sau PC-urile all-in-one întregii reţele de dealeri Asbis.”, declară Dragoş Salamac, team leader BenQ pentru România.

“Listarea produselor BenQ în oferta noastră este încă un pas înainte pe care îl facem în cadrul strategiei de a le oferi clienţilor produse atrăgătoare, care să le aducă mai multe vânzări şi profit. Gama produselor BenQ comercializate este foarte cuprinzătoare, BenQ oferind produse de calitate la preţuri atractive. Avem convingerea că şi clienţii noştri vor găsi noi posibilităţi de a-şi spori afacerile prin intermediul produselor BenQ”, a declarat Monica Aluaş, director general ASBIS România.

Click aici  pentru mai multe informatii despre promotia BenQ la ASBIS.