De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 07, 2023
Cu o frecvență de 6,0 GHz, i9-13900KS reprezintă un moment de referință pentru ...
Februarie 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în ...
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
ASBIS Romania distribuie produse Microlab Electronics

Februarie 08, 2012

Microlab

ASBIS Romania distribuie produse Microlab Electronics

Incepand cu ianuarie 2012, ASBISc PLc Enterprises are drepturi exclusive de distributie pentru Microlab Electronics.

Incepand cu ianuarie 2012, ASBISc PLc Enterprises are drepturi exclusive de distributie pentru Microlab Electronics.

        CUMPARATI

ASBISc PLc Enterprises, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA), a semnat un contract de distributie exclusiva la nivel mondial cu Microlab Electronics, unul dintre principalii producatori de sisteme acustice si periferice de calculator.

„Microlab Electronics reprezinta pentru noi un partener de incredere, care ofera consumatorilor produse de cea mai buna calitate. Portofoliul de produse distribuite de ASBIS este intr-un permanent proces de consolidare, tocmai din dorinta de a asigura o gama cat mai larga si utila de componente pentru calculator”, spune Monica Aluas, Director General ASBIS Romania.

Compania Microlab Electronics este cunoscuta pentru principalele sale linii de productie – sistemele 2.0, 2.1 si 5.1, cu un design clasic si o performanta mare. Produsele Microlab respecta standardele impuse de Uniunea Europeana si sunt disponibile in peste 50 de tari din intreaga lume, iar cele peste 35 de premii internationale acordate companiei certifica faptul ca produsele sunt de cea mai inalta calitate.

Contractul semnat de cele doua companii se extinde la nivelul urmatoarelor tari: Cehia, Slovacia, Romania, Croatia, Ungaria, Serbia, Slovenia si Irlanda, iar in Belarus si Bulgaria distribuie pe baza unui contract de non-exclusivitate.

Produsele Microlab Electronics vor fi disponibile la ASBIS incepand cu luna februarie.

***

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

Despre Microlab Electronics

Fondata in 1998, Microlab Electronics a rezultat din colaborarea a doua companii: American International Microlab si Chinese Shenzhen Microlab Technology.

Compania Microlab Electronicsare in portofoliul sau sisteme acustice si periferice de calculator si pune accentul pe cercetarile stiintifice, de inovare si dezvoltare a sistemelor audio.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania