Iulie 25, 2022
Clienții ASBIS vor avea de acum acces la software-ul și soluțiile de rețea de ...
Iulie 21, 2022
Promoțiile cu puncte de distribuitor pentru Q3 sunt disponibile de acum!
Iulie 15, 2022
Companiile continuă să se susțină reciproc și să devină mai puternice împreună
Iunie 29, 2022
ASBIS va oferi soluțiile de rețea Edgecore clienților săi din regiunea EMEA
Iunie 17, 2022
BlackBerry a fost remarcat în două categorii pentru capacitățile sale de ...
Mai 31, 2022
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele și componentele ...
ASBIS Romania a semnat contractul de distributie cu LG Electronics

Mai 07, 2012

LG Electronics

ASBIS Romania a semnat contractul de distributie cu LG Electronics

ASBIS Romania, filiala locala a grupului ASBIS Group si unul dintre distribuitorii importanti de produse IT din Romania, a semnat un acord pentru distributia produselor LG Electronics. Partenerii ASBIS pot achizitiona direct monitoare, LFD-uri (large format display) si unitati de disc optice LG, urmand ca portofoliul de produse de la acest producator sa se extinda ulterior.

LG este lider in divertismentul la domiciliu oferind televizoare cu ecran plat, sisteme home theater, playere Blu-ray si alte produse, ce combina designul elegant cu tehnologia inteligenta, compania fiind in permanenta implicata la nivel global in actiuni de cercetare si dezvoltare pentru următoarea generaţie de display-uri. Aceasta ofera companiei LG un avantaj distinct in aceasta industrie in care au loc schimbari rapide.

Abilitatea companiei LG de a crea dispozitive hardware exceptionale consta in intelegerea cererilor complexe ale clientilor sai. LG creeaza dispozitive hardware excelente in combinatie cu un software exceptional. Rezultatul final il reprezinta produse care ofera o valoare incredibila pe termen lung pentru clientii din comert si business.

"Produsele LG se bucura de o mare apreciere atat la nivel mondial cat si in Romania, datorita, in principal, calitatii deosebite si a tehnologiei avansate combinata cu un design deosebit. Aceste produse vor permite partenerilor nostri de distributie sa isi diversifice propriile oferte, sa se adreseze catre noi clienti si segmente de consumatori, beneficiind, in acelasi timp, de toate avantajele si suportul oferite de catre LG firmelor revanzatoare din cadrul canalului de distributie autorizata." a declarat Monica Aluas, Country Manager ASBIS Romania.

LG este din 1998 marca numarul unu si cel mai mare producator si furnizor OEM de unitati optice, precum de unitati Super Multi Blue, Super Multi, CD-RW si DVD-ROM. Bazandu-se pe mostenirea sa de zece ani, LG a lansat primul sau dispozitiv NAS (Network-Attached Storage - Stocare conectata la retea) in 2008, reafirmandu-si pozitia de lider mondial in domeniul stocarii.

Despre ASBIS

ASBIS Romania este subsidiara locala a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei cu sediul in Cipru. Grupul ASBIS este specializat in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software de la producatori renumiti, precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Fujitsu, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo, Hitachi. Are are filiale in 26 de tari, peste 1200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari si a avut venituri de 1,43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.asbis.com

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 066570.KS) este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 80.000 de angajati in cele 115 de birouri. Alcatuita din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, si Air Conditioning & Energy Solutions, si cu vanzari globale de 48.2 miliarde USD in 2010, LG Electronics este unul dintre cei mai mari producatori de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile, sisteme audio-video, aparate de aer conditionat si masini de spalat de pe piata mondiala. LG este partener global Formula 1 si partener tehnologic Formula 1. Pentru mai multe informatii, vizitati www.lg.com.

Pentru mai multe informatii:

ASBIS ROMANIA
 Valentin Spataru
 Product Manager LG
 Tel: 021 337 1096-99
 valentin.spataru@asbis.ro

LG Electronics Romania
 Claudia Mihalascu

"ASBIS Romania a facut pasi uriasi in ultimii ani in efortul de a-si sprijini partenerii cu produse ce incorporeaza tehnologii avansate si cu servicii de suport de cel mai inalt nivel . Suntem convinsi ca produsele LG vor raspunde exigentelor consumatorilor finali, aducand astfel un plus de valoare colaborarii dintre companiile noastre, intr-un context al pietei mai competitiv ca niciodata." a adaugat Roh Pan Ock, Presedinte LG Electronics Romania.