Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
ASBIS Romania a incheiat un acord de distributie cu IN-WIN

Februarie 15, 2012

IN-WIN

ASBIS Romania a incheiat un acord de distributie cu IN-WIN

ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din Romania si IN-WIN Development Inc, un producator de top, inovator, din industria PC hardware de inalta calitate si multiplu castigator al renumitei distinctii “Red-Dot Design Award”, anunta oficial semnarea contractului de parteneriat si introducerea in piata din Romania a produselor IN-WIN prin intermediul ASBIS Romania si a retelei sale de distributie.

ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din Romania si IN-WIN Development Inc, un producator de top, inovator, din industria PC hardware de inalta calitate si multiplu castigator al renumitei distinctii “Red-Dot Design Award”,  anunta  oficial  semnarea contractului de parteneriat si introducerea in piata din Romania a produselor IN-WIN prin intermediul ASBIS Romania si a retelei sale de distributie.

“Suntem onorati sa fim parteneri ai companiei ASBIS Romania, un important si experimentat distribuitor si sa furnizam impreuna produse si servicii de inalta calitate, destinate clientilor nostri din Romania.” a declarat Laura Bocu Sales Executive EU “Sloganul nostru contemporan si inovator’ se afla atat la baza dezvoltarii produselor proprii precum si a atitudinii noastre in deservirea dorintelor partenerilor strategici. Noi eliminam ‘im’ din ‘imposibil’ si consideram ca un brand fara persistenta este  un simplu  nume.”

“Noi aveam de mai mult timp informatii despre calitatea si performanta produselor de la IN-WIN si ne-am dorit un parteneriat cu acest producator. Am reusit si acum suntem in masura sa oferim utilizatorilor din tara noastra aceste carcase de o calitate foarte buna si sa transmitem mai departe intreg suportul pe care il pune la dispozitie IN-WIN astfel incat clientul final sa fie 100% multumit.” a adaugat Monica Aluas, Country Manager ASBIS Romania.

IN-WIN este o companie inovatoare, care vine mereu in sprijinul utilizatorilor cu noi produse sau servicii. Unul dintre elemente de noutate pentru aceasta perioada este reprezentat de carcasa SMALL, SMART,  SLEEK, SPECTACULAR din seria BQ, o carcasa mini-ITX, proiectata pentru a economisi spatiu, cu posibilitatea de montare in spatele unui monitor LCD, cu  telecomanda externa optionala, cu o structura Dual Layer a designului interior, sursa interna si suport pentru placa de baza Mini-ITX.  Produsul va fi disponibil in viitorul apropiat la ASBIS Romania.

ASBIS Romania, distribuitor autorizat in zona A-Brands pentru Dell, Fujitsu si Lenovo, este subsidiara locala a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei cu sediul în Cipru. Grupul ASBIS este specializat in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software de la producatori renumiti, precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Fujitsu, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo, Hitachi. Are are filiale in 26 de tari, peste 1200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari si a avut venituri de 1,43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.asbis.com si www.asbis.ro

IN-WIN Development Inc.,  producator  ISO 9001 de carcase PC profesionale, carcase server, surse de alimentare si dispozitive de stocare, este principalul furnizor de solutii pentru integratorii de sisteme din intreaga lume. Fondata in 1985, IN-WIN ofera produse de inalta calitate, care sunt in conformitate cu toate regulamentele de siguranta, precum si servicii impecabile clientilor sai. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.in-win.com.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la adresa sales@asbis.ro