De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS lanseaza Canyon & Prestigio Partner Program

Septembrie 04, 2009

ASBIS lanseaza Canyon & Prestigio Partner Program

Acest program de parteneriat ofera suport de marketing si vanzari clientilor ASBIS care promoveaza brand-urile Canyon si Prestigio; prin acest program, profitabilitatea afacerilor partenerilor nostri este maximizata.

Ce este programul de parteneriat Canyon & Prestigio?
Acest program de parteneriat ofera suport de marketing si vanzari clientilor ASBIS care promoveaza

        CUMPARATI


brand-urile Canyon si Prestigio; prin acest program, profitabilitatea afacerilor partenerilor nostri este maximizata. Acest program este dedicat clientilor Tier 2 (revanzatori, retailer, e-taileri, integratori de sisteme) si nu se adreseaza utilizatorilor finali. De asemenea, beneficiile acestui program nu se cumuleaza cu eventualele conditii contractuale exceptionale.

 

Cine poate deveni partener Canyon & Prestigio?
Orice client ASBIS care achizitioneaza si promoveaza  produse Canyon si/sau Prestigio.

 

Beneficiile partenerilor Canyon & Prestigio:

·         Posibilitatea de a vinde produse de calitate cu o margine atractiva. Preturile recomandate pentru end-user vor asigura partenerilor nostri un business sanatos, cu un adaos situat intre 15% si 60%.

·         Posibilitatea obtinerii in conditii avantajoase a unui “demo pack” - un pachet de produse destinate expunerii in spatiile comerciale. Detalii mai jos.

·         Posibilitatea de a face retur in cazul in care un anume produs nu s-a potrivit profilului clientilor dumneavoastra (in limita a 30 de zile de la facturare si a 5 produse sigilate; aceasta facilitate este oferita clientilor cu un rulaj de minim 1000 USD lunar pentru produse Canyon si Prestigio).

·         Posibilitatea afisarii in cadrul sectiunii “Where to buy” a site-urilor ASBIS, Canyon si Prestigio (pentru partenerii cu achizitii de minim 500 USD in ultima luna; pentru site-ul ASBIS, cei 500 USD pot fi cumulati pe ambele brand-uri, pentru site-urile Canyon si Prestigio, pragul de 500 USD trebuie atins pe fiecare brand in parte).

·         Posibilitatea obtinerii unui rebate suplimentar la finalul fiecarei luni, in functie de volumul de achizitii Canyon si Prestigio:

o   Pentru minim 500 USD – partenerul primeste un rebate de 1% din cifra de afaceri

o   Pentru minim 750 USD – partenerul primeste un rebate de 1,5% din cifra de afaceri

o   Pentru minim 1000 USD – partenerul primeste un rebate de 2% din cifra de afaceri

 

·         Posibilitatea derularii unor programe de co-marketing (fonduri pentru derularea de actiuni de marketing comune) pentru partenerii cu achizitii de peste 5000 USD (Canyon si Prestigio) in ultimul trimestru.

 

Detalii:

·         “Demo pack”: pachetul, in valoare de 250 USD, este format din cele mai vandute produse Canyon si Prestigio. Daca in 2 luni de la primirea lui faceti achizitii de 2000 USD, va returnam 100% din valoarea lui; daca atingeti pragul de 2000 USD in 3 luni, va returnam 50% din valoarea pachetului.

·         Rebate: pragurile minime pot varia, posibilele modificari fiind anuntate la inceputul fiecarei luni.

·         Beneficiile din acest program se ofera numai firmelor care respecta conditiile si termenele de plata cu ASBIS.  Beneficiile vor fi obtinute numai in conditiile respectarii recomandarilor ASBIS privind pozitionarea produselor din punct de vedere comercial. Nu participa firmele care beneficiaza de preturi speciale. Elementele din program pot fi modificate sau retrase in orice moment, din orice motiv, fara o instiintare prealabila.

 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania