De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
ASBIS lanseaza Canyon & Prestigio Partner Program

Septembrie 04, 2009

ASBIS lanseaza Canyon & Prestigio Partner Program

Acest program de parteneriat ofera suport de marketing si vanzari clientilor ASBIS care promoveaza brand-urile Canyon si Prestigio; prin acest program, profitabilitatea afacerilor partenerilor nostri este maximizata.

Ce este programul de parteneriat Canyon & Prestigio?
Acest program de parteneriat ofera suport de marketing si vanzari clientilor ASBIS care promoveaza

        CUMPARATI


brand-urile Canyon si Prestigio; prin acest program, profitabilitatea afacerilor partenerilor nostri este maximizata. Acest program este dedicat clientilor Tier 2 (revanzatori, retailer, e-taileri, integratori de sisteme) si nu se adreseaza utilizatorilor finali. De asemenea, beneficiile acestui program nu se cumuleaza cu eventualele conditii contractuale exceptionale.

 

Cine poate deveni partener Canyon & Prestigio?
Orice client ASBIS care achizitioneaza si promoveaza  produse Canyon si/sau Prestigio.

 

Beneficiile partenerilor Canyon & Prestigio:

·         Posibilitatea de a vinde produse de calitate cu o margine atractiva. Preturile recomandate pentru end-user vor asigura partenerilor nostri un business sanatos, cu un adaos situat intre 15% si 60%.

·         Posibilitatea obtinerii in conditii avantajoase a unui “demo pack” - un pachet de produse destinate expunerii in spatiile comerciale. Detalii mai jos.

·         Posibilitatea de a face retur in cazul in care un anume produs nu s-a potrivit profilului clientilor dumneavoastra (in limita a 30 de zile de la facturare si a 5 produse sigilate; aceasta facilitate este oferita clientilor cu un rulaj de minim 1000 USD lunar pentru produse Canyon si Prestigio).

·         Posibilitatea afisarii in cadrul sectiunii “Where to buy” a site-urilor ASBIS, Canyon si Prestigio (pentru partenerii cu achizitii de minim 500 USD in ultima luna; pentru site-ul ASBIS, cei 500 USD pot fi cumulati pe ambele brand-uri, pentru site-urile Canyon si Prestigio, pragul de 500 USD trebuie atins pe fiecare brand in parte).

·         Posibilitatea obtinerii unui rebate suplimentar la finalul fiecarei luni, in functie de volumul de achizitii Canyon si Prestigio:

o   Pentru minim 500 USD – partenerul primeste un rebate de 1% din cifra de afaceri

o   Pentru minim 750 USD – partenerul primeste un rebate de 1,5% din cifra de afaceri

o   Pentru minim 1000 USD – partenerul primeste un rebate de 2% din cifra de afaceri

 

·         Posibilitatea derularii unor programe de co-marketing (fonduri pentru derularea de actiuni de marketing comune) pentru partenerii cu achizitii de peste 5000 USD (Canyon si Prestigio) in ultimul trimestru.

 

Detalii:

·         “Demo pack”: pachetul, in valoare de 250 USD, este format din cele mai vandute produse Canyon si Prestigio. Daca in 2 luni de la primirea lui faceti achizitii de 2000 USD, va returnam 100% din valoarea lui; daca atingeti pragul de 2000 USD in 3 luni, va returnam 50% din valoarea pachetului.

·         Rebate: pragurile minime pot varia, posibilele modificari fiind anuntate la inceputul fiecarei luni.

·         Beneficiile din acest program se ofera numai firmelor care respecta conditiile si termenele de plata cu ASBIS.  Beneficiile vor fi obtinute numai in conditiile respectarii recomandarilor ASBIS privind pozitionarea produselor din punct de vedere comercial. Nu participa firmele care beneficiaza de preturi speciale. Elementele din program pot fi modificate sau retrase in orice moment, din orice motiv, fara o instiintare prealabila.

 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania