Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
ASBIS se extinde si in zona Transilvania

Aprilie 19, 2007

ASBIS se extinde si in zona Transilvania

ASBIS Enterprises isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea unui nou reprezentant zonal in Transilvania in persoana domnului Irinel Flavius JUNCU.

Irinel Juncu
Irinel Flavius JUNCU
TRANSILVANIA
Irinel Pivniceru
Irinel PIVNICERU
MOLDOVA
Dinu Gherman
Dinu GHERMAN
BANAT

ASBIS Enterprises isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea unui nou reprezentant zonal in Transilvania.

Prin prezenta lor activa, reprezentantii zonali ASBIS (Moldova, Banat si Transilvania) vin in intampinarea nevoilor tuturor categoriilor de parteneri din zonele sus amintite, oferindu-le suport permanent in zona proiectelor speciale si de dezvoltare. Livrarea comenzilor in tara se face in continuare gratuit si direct de la depozitul central din Bucuresti situat in Str Lanariei nr 95, Sector 4.

Aceasta extindere zonala, care acum cuprinde si regiunea Transilvania, face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a afacerilor din Romania a grupului ASBIS Enterprises.

Despre ASBIS

ASBIS Romania, jucator important pe piata de distributie IT din Romania, face parte din grupul de companii ASBIS Enterpises. Compania cu capital privat, cu sediul in Cipru si cu 38 de reprezentante in 26 de tari, joaca un rol semnificativ in lantul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse in portofoliul sau,  si o cifra de afaceri de aproape 1 miliard USD în 2006.

In decursul celor 17 ani de existenta, ASBIS a devenit una dintre cele mai dinamice companii din regiune. Prin cele 4 centre de distributie si 33 depozite locale, ASBIS deserveste un numar de aproximativ 12500 clienti activi. Incepand din Octombrie 2006, ASBISc Enterprises este listata la London Stock Exchange.